Caroline Winberg Pojkvän

Caroline Winberg Pojkvän Caroline Winberg tillbringade sin barndom i Edsberg som ligger inom Sollentuna kommun. Hon var med i tjejtruppen i fotboll i AIK och bidrog till skolans två segrar i Sankt Erikscupen.

Hon gick på Rudbeckskolan i sammanlagt två år och hade naturvetenskap som huvudämne. På väg till sin fotbollsträning varje vecka såg modellscouten Cesar Wintland henne medan hon var på tåget. Då var hon bara 15 år gammal.

Winberg har varit mycket framgångsrik på den internationella scenen. Hon har bland annat varit med på omslaget till tidningen Vogue och har gjort reklamkampanjer för Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana. Tidigt i sin karriär etablerade hon sig som en av de bäst betalda fotomodellerna i världen. Hon var värd för den sjätte och sjunde säsongen av Top Model Sweden 2013 respektive 2014. Båda åren hölls tävlingen i Sverige.

Hon gästade Sveriges Radios program Sommar I P1 sommaren 2014 och höll ett föredrag.Efter att ha tillbringat en betydande tid utanför Sverige slog Winberg sig ner i Stockholm. Hon är mor till en son som föddes 2015 tack vare hennes förhållande med Wynton Fauré.

Caroline Winberg avslöjade för ELLE att hon fått en ny pojkvän ett år efter att nyheten kom att hon hade separerat från mannen som var pappa till hennes barn. Hon tog beslutet att dölja hans identitet, men det verkar som att deras förhållande inte längre är aktivt inom en kort stund efter uttalandet.

Sedan dess verkar det ha varit en paus i Caroline Winbergs kärleksliv eftersom hon hittills inte har avslöjat någon information om sitt romantiska liv. Ett firande för att fira invigningen av ett helt nytt hotellkomplex i staden Hundfjallet i Salen ägde rum för inte så länge sedan, och evenemanget lockade ett stort antal anmärkningsvärda människor till området. Den svenska tidningen Aftonbladet var snabba med att påpeka att den före detta Victoria’s Secret-modellen sågs gå tillsammans med en man vid namn Otto Sauer, som var 32 år gammal.

Jag är hennes pojkvän. Efter att ha blivit förhörd av Aftonbladets nöjesreportrar svarade han att vårt förhållande har varit starkt ganska längeDu har helt rätt. Caroline Winberg kunde också senare samma kväll bekräfta att han aldrig har varit på den platsen tidigare.

Enligt Aftonbladet jobbar Otto Sauer på ett fastighetsbolag i Stockholm där han också är bosatt. Sauer bor för närvarande i huvudstaden.

Hon avslöjade dock för Aftonbladet på Ellegalan tre år senare att förhållandet med Wynton Fauré hade tagit slut.

Jag är ledsen att säga det, men det är färdigt. Hon fortsatte med att förtydliga att hon inte ville kommentera mer än så.

Caroline Winberg, numera en av Sveriges mest framgångsrika modeller på den internationella arenan, hittades när hon var 15 år när hon var på väg till en fotbollsträning. Sedan dess har hon blivit ett av de mest kända ansiktena som kommit ut ur Sverige.

Caroline Winberg Pojkvän
Wynton Fauré

Hon har medverkat i ett stort antal reklamkampanjer för välkända modemärken inklusive Valentino, Dolce & Gabbana och Armani under sin karriär. Dessutom har Caroline Winberg varit värd för tidigare säsonger av den svenska versionen av “Top model”.

Modellen fortsätter med att prata om tiden då Fredrik Skavlan, som då var 52, använde henne för att övertala Naomi Campbell, som då var 48, att ge honom hennes telefonnummer. Programledaren för talkshowen, som spelades in i London, frågade först om Caroline skulle vara intresserad av att delta som gäst i programmet eller inte. Efter att hon hade tackat ja till att ta jobbet ställdes den fräcka frågan till henne.

Efter det tog det en udda vändning. Hon tillägger att efter att hon hade accepterat erbjudandet fick hon ett mejl där hon bad om Naomis telefonnummer.

Caroline svarade då att hon inte ville fortsätta medverka i tv-programmet längre.Det bästa som har hänt mig är nog att jag har varit på många fantastiska och vackra platser och träffat många fantastiska människor. Det är säkert att det kommer att finnas några svåra situationer och omständigheter ibland, som när det är extremt kallt, extremt varmt och alltid väldigt tidigt på morgonen; ändå är detta en del av lockelsen.

Enligt Caroline WInberg kan början av en skådespelarkarriär vara svår eftersom det finns många castings som är mindre önskvärda och du har intrycket att du måste ta något arbete för att etablera ett namn för dig själv och få en anständig lön . Hon har nu möjlighet att vara mer kräsen med det arbete hon accepterar till följd av att stiftelsen ger henne ökad ekonomisk trygghet och ett internationellt varumärke.

Eftersom jag nu har barn och kan organisera mitt arbetsschema kring vad som är mest fördelaktigt för min man och vår familj, är det definitivt enklare för mig.

På grund av hPå anställningen är hon medveten om att vissa människor får intrycket att hon skulle spendera mindre tid med Casper än andra.