Ebba årsjö pojkvän

Ebba årsjö pojkvän

Ebba årsjö pojkvän |Norrköping, och jag började med alpin skidåkning när jag var bara sex år gammal. Trots att hon har en funktionsvariation gick hon på skidgymnasiet i Östersund och tävlade på lika villkor med andra tills hon var 18 år. Det gjorde hon tills hon tog examen.

rsjo föddes med Klippel-Trénaunays syndrom, vilket innebär att hennes högra ben inte har kunnat bygga muskler i samma utsträckning som det friska vänstra benet, att benet inte har något hudlager och att hon inte har någon dyna. Detta beror på att hennes högra ben saknar ett hudskydd.

De inledande tävlingarna av FIS, liksom införandet av parasport

I november 2017 deltog rsjo i sina första FIS-evenemang i storslalom som hölls i Kabdalis. Hon tog inte bara sin första plats på pallen där, utan hon slutade också på andra plats totalt.

Hösten 2019 fick rsjo klassificeringen LW4, som står för “nedsatt muskelfunktion i benen”, och var tvungen att börja tävla i parasport.

Hon vann fyra tävlingar på sin allra första internationella tävling, som ägde rum i Landgraaf. Dessa triumfer inkluderade två i World Para Alpine Skiing-tävlingen och två i Europacupen. I de två turneringarna som ägde rum i november och december 2019 vann rsjo i sammanlagt sju tävlingar.

rsjo gjorde sin debut i världscupen i januari 2020 i slovenska Kranjska Gora och vann storslalom. Denna seger markerade Sveriges första alpina världscupseger på mer än 15 år.

Under sin första proffssäsong 2019/2020 vann hon totalt två världscuptävlingar i storslalomgrenen.rsjo vann storslalomtävlingen i det första loppet av världscupsäsongen 2020/2021 och slog ryska Varvara Voronchikhina och den franska åttafaldiga paralympiska guldmedaljören Marie Bochet för att ta sin tredje seger totalt.

Under den första veckan av världscupen, som ägde rum i Veysonnaz, Schweiz, vann hon tre av de potentiella fyra tävlingarna. Efter ytterligare en vecka fick rsjo sin första världscuptriumf i super-G-tävlingen.

Trots att hon nu är chef för parasport i evenemang som till exempel VM, har hon inte helt gett upp att tävla i de vanliga FIS-evenemangen.

Ebba årsjö pojkvän

-Jag gillar att köra FIS också. De flesta av mina nära vänner finns här. När jag kör FIS upplever jag samma lidande som jag gör i parasporttävlingarna; Men i de evenemangen kommer jag att vara mer på lika villkor med människor jag tävlar mot, och det kommer att kännas mer värt efter det. Trots detta är det också underhållande att hänga på FIS med vänner och köra FIS.

-Under vintern 2021 åkte vårt lag på en turné i januari, vilket resulterade i fem segrar för mig på världscupnivå. Efter det bestämde vi oss för att inte resa till Tyrolen igen på grund av den snabba hastigheten med vilken infektionen spred sig över hela regionen. Därför var det en väldigt ovanlig säsong för mig, men en väldigt givande sådan överlag.

Säsongen 21/22 fick en bra start med många segrar och Ebba har redan slalomcupen i sin ägo. Hon tog även två guldmedaljer i världscupen och hon är på väg till nästa mästerskap som kommer att döpas efter henne.

Ebba årsjö pojkvän

Ebba årsjö pojkvän

Rating