Hanna Friberg Pojkvän Namn

Hanna Friberg Pojkvan Namn photo 3 partner

Hanna Friberg Pojkvän Namn

Hanna Friberg Pojkvän Namn |Hennes sociala medieliv var fullspäckat med paddlar, filmkvällar och romantiska dejter – men allt avbröts i början av april. När Hanna Friberg hamnade i ett oväntat samtal var hon nyss hemkommen från en resa till Sydafrika med väninnan Klara “Tanbyklara” Elvgren.

Någon i andra änden av linjen hävdade att hennes partner hade frågat en före detta älskare om möjligheten att ha sexuella relationer med henne medan Hanna var borta och reste.

Efter att de två tvingats konfrontera varandra om frågan, gick Mr. Big ut på Hanna och fortsatte sin relation med den andra kvinnan. Efter en tid fick hon veta att hennes älskare hade varit otrogen mot henne i flera veckor innan hon dumpades, och otroheten var en faktisk händelse.

Hanna Friberg Pojkvän Namn

Hanna Friberg Pojkvan Namn photo 2

I Monday Vibe uttryckte en känslosam Hanna Friberg sina känslor genom att säga: “Jag känner mig så jävla förnedrad och dum.”

Men saker och ting har tagit en annan vändning för Hanna i kärleksriket nyligen. Helgen tillbringade hon på SummerON-festivalen i Bstad, dit hon åkte med ett stort gäng av sina vänner och kollegor som är inflytelserika i branschen. Trots att hon var ute och festade och dansade kunde hon fånga inte en utan två intima bilder av sig själv och en okänd man.

Hanna Friberg skriver “Väldigt kär i dig!” i bildtexten på bilden av henne och kärleken, som sedan följs av ett rött hjärta.

Hanna Friberg berättar om den korta romansen i avsnittet med titeln “Han har varit otrogen”, där titeln syftar på programmets titel.

Hon avslöjar att hon har försett mannen med en nyckel till hennes lägenhet och att hon funderar på om hon ska presentera honom för sina föräldrar eller inte.

Hanna Friberg Pojkvan Namn photo 1

För första gången på sju år vågar jag släppa in någon i mitt liv, och jag öppnar upp mig igen för möjligheten att bli kär, tillägger hon.

Hanna Friberg Pojkvän Namn

Saker och ting förändras dock snabbt och relationen bryts samtidigt som Hanna Friberg “känner sig som en älskare i honom”.

Men sedan, för ungefär två veckor sedan, dumpade han mig. Hon kväver tårarna när hon förklarar hur han dumpade henne efter att ha gett henne nycklarna till hennes lägenhet, som hon hade gett honom på Alla hjärtans dag.

Hanna Friberg Pojkvän Namn

Hanna Friberg Pojkvän Namn

Hanna Friberg Pojkvan Namn photo 0
Rating