Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän |Oliver Skifs diskuterar hur det är att ha en känd pappa när man växer upp i A to O-podden som han har spelat in tillsammans med sin vän Anton Fargau Petrini. Det gäller särskilt när den kände pappan är en av Sveriges mest älskade underhållare. Oliver Skifs är född i Sverige. Anton Fargau Petrini är Oliver Skifs vän.

När jag var ung förstod jag inte riktigt varför folk blev så fängslade av hans hemska teckningar som visade sig vara autografer. Jag trodde att det bara var usla teckningar. Enligt Aftonbladet sa Oliver Skifs på podden att det är omöjligt för någon som är fem år att greppa.

Att kallas Skifs, som alla förknippar med just Björn Skifs, har också kommit med sina egna för- och nackdelar, och det gör att många redan har åsikter och tankar om någon innan de känner honom, enligt Oliver Skifs. Björn Skifs är den enda personen alla förknippar namnet Skifs med.

Enligt vad han säger i podden är det väldigt normalt att du konfronteras med förutfattade meningar eller förutbestämda mål som du behöver hitta ett sätt att hantera.

Malous verkstad besöks flitigt av Olivers konstverk, och han är konstnär. Hans konst innehåller ofta återkommande element relaterade till musik, såsom dansare och instrument. Är det möjligt att hans uppväxt och den kreativa miljön i hans barndomshem var källan till hans inspiration? undrar Malou i delen.

Oliver Skifs Pojkvän

Det finns några motiv som jag tycker är väldigt enkla och roliga att arbeta med. Dessa motiv inkluderar: Mina föräldrar gjorde ett fantastiskt jobb med att uppfostra oss. Oliver insisterar på att även om det är vansinnigt så är det sant.

På grund av att båda bröderna Skifs föräldrar arbetade i underhållningsbranschen var pojkarnas vardag allt annat än typisk.

Jag åkte på ett betydande antal turnéer. Har bevittnat min beskärda del av sängfösare på turnébussar och har tillbringat mycket tid med att rusa omkring och slänga saker bakom scenen. Han fortsätter med att säga att att kunna besöka sina föräldrar medan de var på jobbet var en väsentlig del av uppväxten, liknande hur det var för många andra människor.

att komma in i ett utrymme där folk redan har bestämt vad jag ska kunna och vem jag ska vara innan jag någonsin kommer dit. Det har krävt av mig att hålla en hög nivå av förväntningar på mig själv. Men jag har gjort ett medvetet försök att gå vidare från det. Om det gör det, så gör det det; om det inte gör det kommer världen inte att ta slut på grund av det. Jag vill arbeta inom ett område som är både roligt och viktigt för mig.

Han tycker att det är bra att ha passerat den där “barriären”, vilket är något som hans bror också har jobbat mycket för att komma över. Detta är något som hans syster också har kämpat med.

Oliver Skifs är den första att erkänna att det finns tillfällen då han inte framstår som en “Skifs”. Allt bestäms av omständigheterna.

När jag säger mitt efternamn inför äldre människor kan det ha en betydande inverkan på deras uppfattningar om mig. Jag är medveten om att de är maktlösa att stoppa det, men det är verkligen inte roligt när det händer.

I podcasten A to O, som Oliver har med sin gode vän Anton Fargau Petrini, diskuterar Oliver hur det var att växa upp med en känd pappa och hur livet som kändisbarn har kommit med både positiva och negativa saker för honom. Han diskuterar också de utmaningar som följer med att vara ett kändisbarn.

Oliver Skifs Pojkvän

När jag var ung förstod jag inte riktigt varför folk blev så fängslade av hans hemska teckningar som visade sig vara autografer. Jag trodde att det bara var usla teckningar. Enligt Aftonbladet sa Oliver Skifs på podden att det är omöjligt för någon som är fem år att greppa.

Utöver det hävdar han att det har varit ett stort tryck kring efternamnet.

Oliver Skifs Pojkvän