Cornelia jakobs föräldrar

Cornelia jakobs föräldrar

Cornelia jakobs föräldrar |Dotter till Jakob Samuel, sångare för Poodles, gjorde sin debut i musikbranschen genom att prova på säsongen 2008 av American Idol; hon fick lite uppmärksamhet i media efter att domarna gjorde narr av hennes prestation.

Jakob Samuel är medlem i bandet The Poodles förutom att han är barnbarn till predikanten och romanförfattaren Bengt Samuelsson och dirigenten och musikern Kerstin Nerbe.

Mellan åren 2008 och 2011 fick hon sin musikaliska utbildning i Stockholm vid Musikhögskolorna Kulturama och Rytmus.

Hon är medlem i popgruppen Stockholm Syndrome, som från början var känd som Love Generation. Hon var en del av Love Generation när de deltog i Melodifestivalen 2011 och 2012 under namnet Stockholm Syndrome.

Hon deltog i tävlingen för Idol redan 2008 men kom inte längre i tävlingen. Som låtskrivare deltog hon i tävlingen Melodifestivalen 2021 med låten “Best of Me”, som senare sjöngs av Efraim Leo.

Hon deltog i den preliminära omgången av Melodifestivalen 2022 som soloartist med låten “Hold Me Closer”, som hon skrev tillsammans med Isa Molin och David Zandén. Hon fick flest publikröster och gick direkt vidare till tävlingens sista omgång.

Hon var skyldig att representera Sverige vid Eurovision Song Contest 2022, där hon vann den andra semifinalen och slutade på fjärde plats i finalen med 438 poäng.

Hon vann finalen i Melodifestivalen 2022, där hon fick totalt 146 poäng, och som ett resultat var hon tvungen att tävla i den tävlingen.

Cornelia har sagt att pappan får henne råd om hur hon ska tanka kring sina upptradanden. Det ar raka ror som galleri.

Pappa är ganska enkel nar det kommer till performance. Han ar så “det är bara upp och kora, det är dags nu”, berattade Cornelia Jakobs för Expressen I februari år 2022.

Cornelia Jakobs mama Fia Lonnborn arbetar som designer och stylist och är faktiskt personer som ligger bakom dotterns stil I Melodifestivalen.

Nej, jag gick inte första året på gymnasiet eftersom mitt schema redan var fullspäckat. Jag hade ingen aning om att vi var där för en audition alls. Å andra sidan var min kompis Roshana Hoss med och följde med oss.

När en av honorna gick, informerade hon RedOne att hon visste var jag gömde mig. Hon har citerats i Mitt ens media som säger: “De kontaktade mig när jag satt hemma i mjukisbyxor och de frågade om jag ville provspela.”

Cornelia jakobs föräldrar

Exakt en timme senare kunde hon hittas övande i en inspelningsstudio. RedOne tilltalade besättningen när hon hade avslutat sitt arbete.

Sedan dök det upp ett meddelande som sa: “Du har redan positionen.” Historien om Love Generations resor avslutades när de slogs ut i Second Chance-omgången.

Men håll ut en sekund. Vad tycker du, Jakobsdotter? Efter honom kommer Samuelsson.

Cornelia jakobs föräldrar

Cornelia jakobs föräldrar