Andrea Brodin Föräldrar

Andrea Brodin Föräldrar |Hemmet är översvämmat med ljus och har en modern design. När jag kom in här för allra första gången hade jag inga som helst problem att vänja mig vid atmosfären. Synen av sjön nedanför gav mig intrycket att denna plats har stark feng shui och en positiv aura.

Enligt Andrea Brodin, som flyttade hit med sin familj 2017, har bostaden en behaglig jämvikt tack vare användningen av raka linjer och en mycket genomtänkt planlösning. Hon hade två barn från ett tidigare äktenskap och ett litet barn på ett år när hon gifte sig med Cedric, så hon och hennes man letade efter en fastighet som var lättskött och hade gott om plats.

Nästan direkt tog han beslutet att flytta till Sverige för att vara med Andrea och börja ett nytt liv där. De välkomnade sin dotter Isabella, som nu är 3 år gammal, i november 2016, och idag, lördag, blir de officiellt man och hustru.

“Jobb, flytt, renovering, barn, livet, andra prioriteringar än att bara ordna bröllop. Men nu efter en lång coronavår hemma med lite mer tid än vanligt kanske och mycket tid för familjen kände vi båda att det var tid”, skrev Andrea Brodin i sin blogg. “Så i slutet av augusti kommer vårt lilla bröllop att äga rum och det kommer att bli så roligt och härligt”, skrev Andrea Brodin. “Vi är så exalterade!”

Det överdådiga hemmet för Andrea Brodins föräldrar, Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva Benita “Putzi” Brodin, ligger i Ulriksdal i Solna, alldeles intill Ulriksdals slottskapell. Ett antal besökare bjöds in till Brodinhemmet idag som är lördag. Kungaparet och fruarna har varit nära vänner till paret under lång tid.

Andrea Brodin Föräldrar
Hans Eric and Eva Benita 

Andrea Brodin har avslöjat en rad information om det kommande eventet på sitt Instagramkonto, varav en är att färgskalan för bröllopet kommer att vara mässing, grönt och vitt.

Jag njuter av hur den här looken innehåller lite glam från 1960-talet. Jag har hämtat inspiration från lägenheten som mina morföräldrar hade i Monaco på 1960- och 1970-talen och här har jag låtit allt frodas med mattor, tapeter av sjögräs, palmer, marmor, guldutsmyckningar och djurmönster! Andrea tillägger att hon tycker om att kombinera nya och vintageplagg, och att många av föremålen i hennes hem var från hennes morföräldrars lägenhet.

Köket var det första rummet i huset som Andrea och Cedric tog sig an för en betydande restaurering. Majoriteten av rummen i det luftiga huset krävde bara en liten ansiktslyftning. Beslutet togs att gå med ett sofistikerat och anpassningsbart kök från HTH. Inredningen inspirerad av Monaco, som har guldglänsande matbord och barstolar, sammetsklädda stolar,

vågad fotokonst och okontrollerad takbeslag, passar exceptionellt bra i det fashionabla köket. Utrymmet får intrycket av ett sofistikerat vardagsrum tack vare tillägget av en bokhylla som fungerar som en barriär bortom matsalen.

Köket är där all handling utspelar sig. I det här området äter vi inte bara, utan spelar också spel och pysslar. Andrea, som ofta arbetar eller studerar på denna plats, kommenterar att Cedric är den som är mest intresserad av mat och att det är han som lagar mat.

Hennes kunskaper i ekonomi kompletteras av att hon just nu utbildar sig till fastighetsmäklare. Utöver det har hon en livsstilsinriktad blogg där hon skriver om ämnen som mode, resor och inredning. Tidigare har Andrea också ägnat mycket tid åt att arbeta med inredningsprojekt och hon är ofta med i TV4:s Nyhetsmorgon, ett program där hon ger råd kring inredning.

På grund av att hon var så kompetent hade hon inte bara ett väldigt distinkt koncept av det nya köket, utan hon var också den som styrde valet av köket. Samtidigt som Andrea Brodins föräldrar säljer huset i Ulriksdals Slottspark där hon tillbringade sin ungdom, är det dags för inredningsexperten att sälja bostaden hon för närvarande bor i på Lidingö, med ett utropspris på 26,5 miljoner kronor .

Boytan i Brodins villa är på imponerande 250 kvadratmeter och har utsikt över Kyrkviken. Historien om överföringen är kopplad till barnens utbildningsmöjligheter, förutom Andreas nyliga karriärbyte till rollen som mäklare:

“Vi ska inte köpa ett nytt hus, men vi kommer att vara tillbaka i stan då alla våra tre barn ska gå i skolan där i höst”, förklarar Andrea Brodin, som nu jobbar som mäklare. “Jag försöker göra vardagen lite lättare nu när jag också jobbar som mäklare”, tillägger hon.