Lisen bratt fredricson föräldrar

Lisen bratt fredricson föräldrar

Lisen bratt fredricson föräldrar |Bratt Fredricson slutade 37:a individuellt i de olympiska spelen i Sydney 2000 med hattricket Casanova och 72:a individuellt i de olympiska spelen i London 2012 med hattricket Matrix.

I mars 2013 överfördes Matrix till den argentinska ryttaren José Maria Larocca.

År 2020 kommer hon att vara den drivande kraften bakom Grevlundagrden i Vitaby, samt Jönköping Horse Show och Get the Gallop-webbplatsen.

Bratt Fredricson är dotter till företagets direktör Carsten Bratt och hans fru arkitekten Madeleine Bratt, enligt Ekman. Hon är gift med hoppryttaren Peder Fredricson, och de två har tre barn tillsammans.

Hon diskuterar också hur hennes pappas sagor, krav och orubbliga stöd format henne under hennes tid i ryttarkarriär.

Jag är medveten om att han gjorde en anmärkning om ryttartävlingar på sin dödsbädd, säger kvinnan.

Men efter att OS upphörde med sin verksamhet år 2000 kunde hon och hans familj inte resa till den brittiska staden Hickstead.

“Jag sa till mina vänner att inte komma ner till just den här tvlingen”, sa jag till dem. “Jag kände att jag behövde fokusera all min energi på bara den här föreställningen och ville inte bli distraherad av något annat”, förklarar hon.

Jag kräver en hög nivå av kraft i form av energi och drivkraft. För att jag ska kunna tillhandahålla krävs att allt fungerar. Det är som om du går fram och tillbaka och fram och tillbaka.

Lisen bratt fredricson föräldrar

Jag är på väg till en vägg, och det finns ingen annanstans att sätta fötterna än rakan framför mig. Jag kommer inte att klara uppgiften utan en massa nervositet. När min pappa informerade mig om att jag behövde komma in i min bubbla tog jag beslutet att resa till OS-Uttagningen som grupp.

Kvalet gick bra och när hon kom till OS-platsen hörde hon hur farsarna ringde i öronen.

Min pappa hade sprungit runt i Peruk solglasögon och constiga kläder över hela världen och hade deltagit i alla de högsta betygen, vilket var typiskt för hans karaktär, men han gav mig den hjälp jag behövde och det gick bra.

OS-truppen eskorteras ut ur byggnaden dagen efter av fyra kvinnliga soldater med fyra svenskfödda hästar.

Det var en historisk händelse. Enligt henne är det svenska ridsamhället förkrossat.

Lisen bratt fredricson föräldrar

Lisen bratt fredricson föräldrar