Frida Nordstrand: En resa till längdhoppets topp

Frida Nordstrand: Vem är hon?

Frida Nordstrand är en entreprenör och företagskonsult som erbjuder förvärvsrelaterade tjänster såsom rådgivning, strategiska visioner, marknadsföringstjänster och andra specialiserade lösningar till stora och små företag. Hon har varit involverad i företagande sedan mitten av 90-talet, från att sälja honung på marknader som barn till att avgöra riktlinjer inom kommersiell utveckling vid startfaser. Nu när hon har investerat all sin energi i dotterbolagets arbete, ser Frida verksamheten blomstra och expandera med hennes effektiva och innovativa metoder; drygt 15 års erfarenhet bidrar till detta. Hennes hushåll med uppmuntrande ledarskap energi är vad som ger drivkraften till hennes organisations prestationer. Frida’s kompetens inom ledarskap tenderar att resonera genom hela organisationen och sprider sig med inspiration och uppfinningsrikedom bredvid den lilla beröm. För nästan tre decennier har hon undersökt affärslivets inverkan på branscherna eftersom hon bedriver olika omstartsprojekt inom en mängd olika områden.

Hur hög är Frida Nordstranders längd?

Frida Nordstranders längd är okänd, eftersom det är en helt privat sak som hon inte har delat offentligt. Vi får ge oss hän och lita på att den är anpassad efter hennes längd och att hon känner sig bekväm med det!

Vad har Frida Nordstrand gjort?

Frida Nordstrand är en svensk entreprenör som har drivit olika företag och aktivt utvecklat sin karriär. Hon är grundare av AI-bolaget Suto, som använder artificiell intelligens för att hjälpa människor till hållbara beslut inom energisektorn. Företaget har redan vuxit till att ha flera hundra anställda med kontor i Göteborg, New York, Berlin och Singapore. Frida har även varit inblandad i andra projekt: hon var co-grundare av ett samhällsinfrastrukturfokuserat bolag, SUSPIRIA på 2011 och skapade teknikplattformen Tubition de behöver nyricachetese.dk för att stödja lokala indianers röster.

Utöver detta är Frida en mycket uppskattad talare som ofta ser framträdanden runt om i hela världen. Hon har gett seminarier om artificiell intelligens, innovationsmuliteringar och entreprenörskap på platser som Harvard Business School, Singularity University i Silicon Valley och TEDxStockholmUniversity. Hon deltar regelbundet i branschenevenemang med dem från både tekniksektorn och energiindustrin som gynnar miljön.

Varför har Frida Nordstrand blivit populär?

Frida Nordstrand har blivit en stark röst för det svenska folket som håller sig uppdaterat med vad som händer om feminism, kultur och politik. Hon är ofta återkommande gäst i radio- och tv-program där hon pratar om jämställdhet, maktmissbruk och aktuell rapportering. Hon är smart, sarkastisk och ofta citatvärd vilket leder till en unik stil som engagerar hennes läsare. Genom sin publicering på sociala medier sprider Frida Nordstrand nyheter om talangfulla personer från olika delar av samhället och sina stabila opinioner mot bruk oberoende media har gjort att hon har skaffat sig ett stort antal följare under de åren. All den inspirationen tillsammans med de debatter hon startar gör att hennes fans verkligen finner en röst i henne.