Evelina Galli: En familj som inspirerar

Hur har Evelina Gallis föräldrar påverkat henne?

Evelina Gallis har haft stor tur att få växa upp med två fantastiska föräldrar som har haft stor inverkan på hennes liv och vem hon är som person. Hennes mamma Claudia har skänkt Evelina kunskap om hälsa, nuvarande hälsotrender, utbildning och självförbättring. Hon har lärt sig hur man fortskrider mot ett hållbart liv samtidigt som man kan njuta av det vardagliga livet. Jennie, Evelinas pappa, lade grunden till hennes taktik för affärer – att alltid leva efter sin integritet och arbeta mot målen genom hardwork istället för att ta risker. Genom deras exempel har Evelina Gallis tagit del av de positiva egenskaperna från båda sina föräldrar – mod, lojalitet och passion – och anvendeblandat dem till att bygga en mer wellund framgångsrik framtid.

##Hur har Evelina Gallis Föräldrar Påverkat Hennes Liv?

Evelina Gallis föräldrar har haft stor inverkan på hennes liv. Deras inställning om att uppmuntra kreativitet, ta initiativ och arbeta hårt bidrog till att hon växte upp med en stark ambition att göra det bästa av sina drömmar. Dessutom skapade de ett miljö där frågor alltid är välkomna, och dit Evelina kunnat söka stöd när som helst under sin barndom och fram till idag.

Ven i små familjetraditioner såsom matlagning tillsammans lade Gallis föräldrar ett stark grundval för henne att bygga relationer och lara sig innebörden av slutfarenhet och ansvarskacnad. Deras inblick i fredagsfilmsbehov veckovisa var alltid mycket uppskattad!

Gallis föräldrar inspirerade även hennes sociala medvetenhet genom samtal om aktuella politiska frågor samt historia som spelades ut i hela vida omrden. Genom deras utbildningsinriktade vardag arbetade de hårt för att se till att Evelina hade ett mjukland av stöd under hennes studentstudier, vilket resulterar i den akademiska success som Evelina nu njuter av.

Denna ledarbild har provat varaktig inspiration året runt och har påverkat bde Evlinas yrkesval- hon är nu engagerad journalist – men även hennes personliga intressen.