Erik och Claudia Galli: En berättelse om ett syskonpar

Erik Galli och Claudia Galli: Frågor för att utveckla bloggen

Erik och Claudia Galli är två erfarna bloggare som söker efter nya idéer för att utveckla sin blogg. När man strävar efter att utveckla sin blogg är det viktigt att ställa sig själv rätt frågor för att skapa en plan för framtida mål. Här är några tips på frågor som kan vara användbara:

1) Vilken typ av tema hittar du mest intressant om du skulle skriva om?

2) Varför tittar folk på din blogg och hur kan du ge dem mer information?

3) Var finns den stora publiken som din blogg lockar och hur kan du förbättra antalet besökare?

4) Vilka typer av innehåll hjälper till att ge läsare en mer personlig upplevelse?

5) Vad gör andra bloggers konkurrenter bättre än dina inlägg, kommentarer eller layout?

Hur kan vi använda bloggen för att marknadsföra vår verksamhet?

Bloggande är ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra en verksamhet. Det kan användas för att bygga kundBase, visa experteris samt mynta relevans i våra varumärken. Först och främst måste bloggen tillhandahålla unik information om branschen som vår verksamhet baserar sig på. För att lyckas med inläggen bör vi fokusera på att sprida intressanta nyheter, ge tips, dela erfarenhetsbas som skulle hjälpa läsarna att lösa sina problem inom det relaterade ämnet samt stödja relevansen i våra varumärken/produkter. Vi bör se till de sociala mediasidorna som en plattform för utskrift av blogginlägget dvs. fler personer skall nås under tiden du publicerar dem på dina egna webbsidor också.

Vilka typer av innehåll borde vi publicera för att hålla våra läsare engagerade?

För att hålla läsarintresset högt bör vi publicera innehåll som är aktuellt och meningsfullt. Vi kan lyfta fram fakta, tips och råd som berör ett område som våra läsare bekymrar sig för, eller ger stöd till nya intressen. För att göra blogginläggen mer pintrestiga kan vi publicera kuriosa, hippa guider eller intressanta repliker från digniteter. Vi bör också träffas regelbundet för att dra nytta av varandras samtal om hotande trender eller spridda nyheter i branschen. Genom att utforska alternativa synvinklar, stimulerar det konversationerna samtidigt som du producerar oväntad innehåll för läsarna.

Hur kan vi göra våra blogginlägg optimerade för sökmotorer?

För att optimera våra blogginlägg för sökmotorer kan vi börja med att skriva läsvänlig och relevant innehåll. Det är viktigt att använda högkvalitativa sökord och fraser när det gäller titel, rubriker och brödtext som inkluderar lämpliga meta-taggar och avsnittsrubriker för ökat relevans. Många webbplatser använder redaktionell SEO för att ytterligare utmana sitt innehåll genom att definiera sociala delningsmarkeringar som tilltalande kortformaterade meddelanden specifika för olika sociala mediekanaler. Förbetald marknadsföring utnyttjar exempelvis metadata som ges av innehållstitel, skicklig uppdatering och makroreklamkampanjer för ökad synlighet. Att inkludera ligga til alt till relevant information som URL-adresserna är dessutom ett bra sätt att optimera de inlägg som publiceras på bloggen, driva trafik till sajten samt etablera bredare organiska organisationattraktionsmekanismer.

Hur skapar vi en återkommande publik till vår blogg?

För att skapa en återkommande publik till vår blogg bör vi fokusera på att producera högkvalitativ innehåll som resonerar med våra läsare. Vi bör möjliggöra detta genom att leverera innehåll som kan vara väldigt kostnadsfri men ändå inspirerande. Kontinuerlig uppdatering av din blogg är avgörande, särskilt om du vill behålla dina regelbundna besökare. Fortsätt sedan med att sprida ordet om din blogg och leta efter sätt att syndikera den på andra webbplatser och sociala nätverksplattformar. Skriv inlägg som kan leda till diskussioner och delta aktivt i dialoger med din publik. Vidare bör vi drastiskt minimera antalet ruttinuppdateringar, identifiera vos styrkor och fokusera på dem och titta efter sätt att personifiera innehållet för en större anslutning, vilket gynnar loyaltidningen.

Loading...