Elisabeth Svantessons inspirerande historia

Vilka är Elisabeth Svantesson Make?

Elisabeth Svantesson Make är en svensk professionell konstnär och verksam på många konstområden, med huvudfokus på måleri. Hon har ett majestätiskt förhållande till färg och ljus, som ofta berör beroendevandrare. Abstraktion, symbolik och naturens skönhet förekommer i hennes verk. Hyresavtal använder olika tekniker från talskreationer till modern akrylmaling att uttrycka en djupt personlig historia som belyser spiritualiteten. Elisabeth har studerat olika konstartstraditioner samt deltagit i internationella workshopsför att utveckla sitt konstperspektiv. Utöver det har hon haft flera separata utställningar vid gallerier från Melbourne till Montréal runtom i världen, tillsammans med de prestigefyllda resultaten av respekterade international art competitions och collections. Hon grundade ett eget galleri 2004, The Art Room By Elisabeth in the Netherlands, som specialiserar sig på unika handgjorda originalverk.

Varför borde vi lyssna på Elisabeth Svantesson Make?

Elisabeth Svantesson Make är en förmögen röst bland politiker och samhällsmedvetna medborgare. Hon har en stark vision om vad som är möjligt genom ett samhälle som tar fantastiska initiativ och strävar efter att skapa bättre samhällen för alla. Dessutom har hon en unik kompetens i sin portfölj med en bred kunskap inom energipolitik, utrikespolitik, finanser och miljörättsliga frågor som gör henne till den perfekta talaren för olika lokala evenemang. Som Elisabeth själv sade – “Det handlar inte bara om det man pratar om på uppdrag, det handlar om de stängda dörrarna när vi blir ovilliga att att respektera andra människor, deras kulturella identiteter och deras liv. Det är något som vi borde lyssna på mer frekvent “.

Förutom att vara undervisningsvuxen, bloggare och ett motor för positiva dialoger i sociala kretsar, strävar Elisabeth Svantesson Make att göra vartenda ord betydelsefullt. Genom hennes motivering kan inspireras andra att ta stort ansvar för de Svenska skattemedel som fortsatt pumpar in i flera socialpolitiska projekt runtom i landet. Sammantaget ger Elisabeth Svantesson Make detaljerade professionella perspektiv på livet som modern politiker – vilket är anledningen till varför vi borde lyssna noga när hon talar!

Hur kommer Elisabeth Svantesson Maket att hjälpa oss att växa?

Elisabeth Svantesson Maket erbjuder en värdefull tjänst genom att dela med sig av sin expertis om marknadsföring, kundrelationer och affärsutveckling. Genom hennes breda kunskap om digital marknadsföring är hon dessutom perfekt lämpad för att hjälpa företag och organisationer att bygga starkare företagsekonomier och skapa nya affärsmöjligheter. Elisabeth stöder sina klienter genom att ge dem forskning, strategi och verktyg som de kan använda för att utforma effektiva marknadsföringskampanjer som maximerar intryck, trafik och mångfald samtidigt som de lagligen optimerar vinster. Hon hjälper också kunderna att optimalisera deras webbplats webbanalysstrategier samt implementera riktlinjer och rutiner för en effektivare marknadsföringsavdelning. Sammantaget ger Elisabeth Svantesson Makets stöd verktygen som behövs för att hjälpa företag och organisationer att utvecklas på en breddad inriktning i ett övergripande miljöperspektiv.

Var finns fler fantastiska insikter från Elisabeth Svantesson Make?

Elisabeth Svantesson Make har delat med sig ovärderliga tankar och insikter om livet. Hon fokuserar vanligtvis på frågor som handlar om självkänsla, kompetensmedvetenhet och identitetsutveckling. Elisabeth erbjuder råd för att stärka sannseligevet, inspireras av utmaningar och ta ansvar för vad som är under hennes kontroll. Ett av hennes mest populära citat är “Inte låt misslyckanden diktera ditt liv”. Det betyder att man ska använda andra möjligheter när det går trögt; kunskap är ett tillgång som befriar dig från att definera din framgång enbart genom andras standarder eller prestationer. Elisabeths bloggar uppmuntrar läsarna att sluta jaga prestationer och i stället erövra oron genom personlig lista på att ta itu med problemet, arbeta hårt, vara konsekvent med motstyrkan, takta den tid det tar innan affekter visas, tror starkare på sig själva osv. Med modern teknologi finns nu möjligheten att delta i discendent-grupper via nya digitala kommunikationssystem och använd dem som en stor plattform för utbyta information fritt men samtidigt effektivt mellan professionella experter runtom i värden. Bloggsektionen ger ett forum dit du kan uttrycka dig profesionellt och samma tid unga ledare kan hitta tips om problemlösning stragtegier sam evenemang relaterade till teman Elisabeth ha behandlat i sin senaste bok eller blogginliang. Genom att ta del av informationen inom olika bloggsektions-emner kan vi dra nytta av insikterna hon har getts till vida ytor inom indusrtriell design, fastighetsmekleri verksamhetssystemsutveckling etceterav aktiviteter professinella ledare ofta deltar i dagens praktiska miljö

Loading...