Renaida Braun Familj

Renaida Braun Familj | Kebyera Braun föddes den 14 augusti 1997 och är också känd som Renaida. Hon är en sångerska som kommer från Sverige. Hon debuterade som sångerska genom att tävla i säsongen 2016 av Idol, som visades på TV4 och där hon slutade på en sjätte plats.

Efter det började hon sin karriär inom scenkonsten genom att gå med i skådespelarna i musikalen Aladdin. Braun deltog i 2018 års upplaga av Melodifestivalen med låten “All the Feels”, och efter den första semifinalen gick han vidare till Andra Chansen-tävlingen.

För en plats i finalen ställdes hon mot sångerskan Olivia Eliasson i en duell, som hon vann. Det gjorde att hon fick tävla i Grand Final, där hon kom på en nionde plats.

Renaida Braun Familj
Renaida Braun Familj

Renaida Kebyera Braun föddes den 14 augusti 1997 och är också känd som Renaida. Hon är en sångerska som kommer från Sverige. Hon debuterade som sångerska genom att tävla i säsongen 2016 av Idol, som visades på TV4 och där hon slutade på en sjätte plats.

Renaida Braun Familj
mer information uppdaterar snart om Renaida Braun Familj

Efter det började hon sin karriär inom scenkonsten genom att gå med i skådespelarna i musikalen Aladdin.

Braun deltog i 2018 års upplaga av Melodifestivalen med låten “All the Feels”, och efter den första semifinalen gick han vidare till Andra Chansen-tävlingen.

För en plats i finalen ställdes hon mot sångerskan Olivia Eliasson i en duell, som hon vann. Det gjorde att hon fick tävla i Grand Final, där hon kom på en nionde plats.