Ida engvoll partner

Ida engvoll partner |Ida Engvoll is een bekende Zweedse actrice die in haar thuisland in een breed scala aan films en tv-shows heeft gespeeld. Ze is een van de beroemdste actrices in Zweden. Door de vele prestaties die ze in haar professionele leven heeft bereikt, heeft ze de hele Zweedse gemeenschap waardigheid gegeven.

De film- en televisierollen die de actrice, die nu 36 jaar oud is, heeft gespeeld, hebben haar consequent op de voorgrond van de publieke aandacht gebracht. Het karakter van Kalle, die ze speelde in de televisieserie “The Kingdom”, is grotendeels verantwoordelijk voor de stijging van haar populariteit in de afgelopen jaren.

In 2009 verscheen Engvoll voor het eerst voor de camera in een aflevering van de televisieserie Commissioner Beck – The New Cases. Hij speelde een ondersteunende rol in de aflevering met de titel “levend begraven”, die oorspronkelijk was getiteld “Levande begraven.” In 2013 maakte ze haar debuut in de Zweedse filmproductie “Mig ager ingen”, waarin ze voor het eerst een hoofdrol speelde. Daarna was ze een consistent lid van de cast van het eerste seizoen van de tv-show The Team.

Toen de aflevering van de televisieserie Der Kommissar en das Meer met de titel Wilde Nacht op 21 maart 2015 voor het eerst op ZDF werd vertoond, werd dit door de Frankfurter Rundschau als een “evenement” geprezen:

“Ze verdiende veel aandacht in de aflevering.” Ida Engvoll is een evenement, en de Zweedse hoofdrolspeelster in de Duitse moordthriller ‘Wilde Nacht’ is een intrigerende artiest. Daarnaast verscheen ze in drie afleveringen van The Bridge in 2015, en een van die afleveringen was getiteld ‘Transit to Death’.

In de première-aflevering van de televisieserie Rebecka Martinsson, die in 2018 op Erste debuteerde, nam Engvoll de rol van het gelijknamige personage van de show over. De hoofdpersoon is een succesvolle advocaat uit Stockholm die verhuist naar haar ouderlijk huis in het noorden van Zweden.

Daar wordt ze geconfronteerd met haar eigen verleden en een reeks onverklaarbare sterfgevallen. De fragiele heldin wordt door Engvoll door het hele verhaal heen als een “mysterieus figuur” afgeschilderd. In het jaar 2020 had ze een hoofdrol in de originele Netflix-film Love and Anarchy.

Ida engvoll partner
Ida engvoll partner

Ida Engvoll speelde in een aantal films en tv-shows die buitengewoon veel succes hebben geboekt. Tot 2020 kreeg elk van de optredens waar ze deel van uitmaakte geweldige beoordelingen.

Ida engvoll partner
mer information uppdaterar snart om Ida engvoll partner

Ida’s optreden als Sonja in de film A Man Called Ove uit 2015 (oorspronkelijke titel: En man som heter Ove) oogstte veel bijval van zowel critici als het publiek. Daarnaast speelde ze uitstekend de rol van Kim in de film White Trash, die oorspronkelijk Vitt skrap heette. Ida’s personage kreeg veel aandacht in beide films waarin ze verscheen.

Aan de andere kant is Ida verschenen in verschillende bekende tv-shows, waaronder Rebecka Martinsson, The Restaurant en Bonus Family. Ze staat bekend om haar rol in de serie The Restaurant. Ze speelde ook een belangrijke rol in de aankomende comedyserie Love & Anarchy, die in 2020 wordt uitgezonden.

Ida Engvoll zou door haar vele banen tot op de dag van vandaag een vermogen van meer dan 850 duizend dollar hebben vergaard.

Love & Anarchy, dat in november 2020 op Netflix verschijnt onder de originele Zweedse titel, Karlek & Anarki, is al geruime tijd in productie. Ze speelt de hoofdrol van Sofie in deze romantische comedy-tv-serie, waarin ze verschijnt.

Ida’s interpretatie van de rol van Sofie is die van een succesvolle zakenvrouw die ook echtgenote en moeder van twee kinderen is. De show bouwt op naar de scène waarin Sofie en Max, de jonge IT-specialist, een flirterig spel spelen dat de conventies van de samenleving in vraag stelt. Na een klein inleidend drama gaat de show een heel andere richting uit.