Sara Wimmercranz Man

Sara Wimmercranz Man |Vi har turen att ha familjemedlemmar som är villiga att hjälpa oss. Men vi har aldrig funderat på att skaffa en au pair eller göra något annat i den stilen. Både jag och Jon har fått anstränga oss extra mycket för att våga släppa kontrollen över våra verksamheter och anställa fler.

Jag vill inte dra ner på tiden jag får spendera med barnen. Jag vill plocka upp och lämna dem, jag vill leka med dem; att umgås med dem är en av mina högsta prioriteringar. Och eftersom jag kommer från en privilegierad bakgrund har jag kunnat ta emot hjälp med andra uppgifter, som att städa, när inte alla har möjlighet att göra det.

Sara Wimmercranz Man
Sara Wimmercranz Man

Hallen verkar kollapsa till en punkt där jag nästan måste flyga över skohögen för att komma dit, och jag slutar förbereda middagar i så avancerade skeden. Ändå går det att växa verksamheten och umgås med mina barn före allt annat.

Sara Wimmercranz Man
mer information uppdaterar snart om Sara Wimmercranz Man

Ditt vanliga liv är dina barns barndom. Inte en semester till, säg, Marbella, utan de typiska dagarna med stökiga middagar där blodsockernivån är låg och ljudnivån hög, det är deras uppväxt. Så ansträng dig för att njuta av det! Vad du gör ofta är vad som kommer att forma dem och vad de kommer att minnas. Inte julafton.

Allt! Barn är extremt kommunikativa. Om du bara lyssnar på dem blir du en mycket bättre förälder än om du försöker följa något du läser i en bok. De är som en kurs i mindfulness. Häromdagen satt min dotter och ploppade i små, små stenar i en liten pöl. Barn är närvarande här och nu och gillar de små sakerna i livet, och det tror jag att vi vuxna har glömt.