Johanna Fränden

Johanna Fränden |Johanna Frandén har en kandidatexamen från Göteborgs universitet med inriktning sociologi och är även utbildad vid Journalisthögskolan i Göteborg. Frandén flyttade till Stockholm i februari året efter att hon tagit kontakt med Simon Bank, redaktör för Sportbladet, under Bokmässan 2005.

Det gjorde att Frandén började jobba på Sportbladets redaktion i februari året därpå. Efter detta fick jag säsongsarbete under hela sommaren och fick ytterligare ansvar. Hon fick ett uppdrag i Frankrike under sommaren 2006 för att undersöka återverkningarna av VM som just hade ägt rum där.

Senare krävdes Johanna Frandén att ägna en betydande del av sin uppmärksamhet åt bevakningen av Zlatan Ibrahimovic för tidningen. 2009 gav den svenska tidningen Sportbladet Frandén i uppdrag att flytta till Barcelona, ​​där Ibrahimovi precis började sin karriär med FC Barcelona.

Även efter att Ibrahimovi hade gått över till AC Milan, fortsatte hon att arbeta i Barcelona.Frandén, å andra sidan, flyttade till Paris 2013, när hon började bevaka Ibrahimovi för Ligue 1-publikationen.

Johanna Fränden
Johanna Fränden

Under tiden har Johanna Frandén fått studiouppdrag av Sveriges Television vid de huvudturneringar som har ägt rum mellan 2010 och 2018.

Johanna Fränden
Johanna Frändén bor i Paris i snart tio år. Året med franska studier vid Göteborgs universitet visade sig vara en bra grund för en framtid

Detta har innefattat VM 2010, 2014 och 2018, samt EM 2012 Hon kom till allmänhetens kännedom först 2012 när hon anlände till SVT:s EM-studio med håret flätat till en krans i stil med Julia Tymosjenko (då i fängelse). Trots detta deltog hon inte i EM-arbetet 2021 eftersom hon bestämde att det skulle vara mer fördelaktigt för henne att koncentrera sig på sitt skrivande istället.

Tillsammans med Carl Johan De Geer var Frandén deltagare i P’ sp’ret år 2011. De gick vidare till tävlingens semifinal. 2021 samarbetade de två för att skriva och publicera boken med titeln “Att segra er banalt.”

Örngotten är helt nya för Feminas sändebud, men romanen Att segra ir banalt avslöjar att Johanna har hittat en romantisk tillfredsställelse i sitt liv. Det är en bok som är en brevväxling mellan de två under loppet av sju hektiska veckor på våren, då de skrev ett brev till varandra varannan dag, och brevväxlingen mellan dem två.

Marianne Lindberg De Geer, hustrun till Carl Johan, är den som kom på konceptet i första hand. Hon var en stor beundrare av Johannas dagböcker och tyckte att det skulle vara en bra idé att de två jobbade tillsammans. De var också ganska bekanta med varandra sedan tidigare, när de deltog tillsammans i P’ Spret 2011 och tog sig till semifinal i tävlingen.

Nu när de sitter bredvid varandra i en liten soffa med lagom avstånd mellan sig har Carl Johan fått sin första vaccination (Astra Zeneca), Johanna har fått sin första (Pfizer-BioNTech), och reportern har också fick sitt första vaccin (Astra Zeneca) (Pfizer-BioNTech).

Som ett resultat av detta har vi stora förhoppningar och en stark övertygelse om att de normer som Folkhälsomyndigheten ställt upp när det gäller att genomföra intervjuer i tider av pandemi kan anses vara uppfyllda.

Förmodligen på ett samhälleligt plan är det där det händer. Språket är något antitetiskt till allt som samhället fokuserar på för tillfället; för att lyckas måste du vara snabb och du måste avslöja någon typ av latent förmåga.

Du hör många historier om människor som inte gick på college, startade en startup och sedan kom på en idé som Spotify. Det är lätt att tappa det faktum att oddsen är en på miljonen. Å andra sidan, om du har studerat språk eller är flytande i flera språk, ökar dina chanser avsevärt att ha en framgångsrik karriär och få ett bra jobb.