Nikita Uggla Föräldrar

Nikita Uggla Föräldrar |Astrid Johanna Nikita Uggla Fredriksson är en svensk skådespelerska. Hon föddes den 14 april 2001 i Kivik. Hennes fullständiga namn är Astrid Johanna Nikita Uggla Fredriksson. På grund av hennes framträdande i Young Royals som Felice har hon fått mycket uppmärksamhet.

Ugla växte upp i Kivik . När hon var tio år gammal började hon uppträda i pjäser, och senare, när hon var senior på gymnasiet, skrev hon in sig på estetiska institutionen ( Nova Academy i Simrishamn ).

Nikita föddes av Anna-Carin Uggla i Sverige 2002, men hennes biologiska fars namn och identitet har aldrig upptäckts. Hon håller fast vid den kristna tron ​​och är av afrikanskt ursprung. Hon är en svensk skådespelerska som växte upp i Kivik, Sverige, tillsammans med ett syskon som heter Gabriel Uggla.

Hon är för närvarande 19 år gammal. Det är känt att Nikita avslutade sin gymnasieutbildning 2020 på både Nils Holgerssonskolan och Scenkonstakademien Nova. Hon fick sitt diplom från båda dessa institutioner. Hon fortsatte inte sin utbildning efter gymnasiet genom att skriva in sig på antingen högskola eller universitet; istället gick hon direkt ut på arbetsmarknaden efter att ha tagit sitt examensbevis.

Medan Nikita gick i gymnasiet var hon aktivt aktiv i skolans teater- och dramaprogram, och hon fick en rad huvudroller i olika produktioner. Hon har precis avslutat sitt sista år på gymnasiet och började pröva på skådespelarroller mycket direkt efter att hon tagit examen.

Nikita Uggla Föräldrar
Nikita Uggla Föräldrar

Hon blev kund hos teaterrepresentationsföretaget Schultzberg, som ligger i Stockholm. Till slut lyckades Nikita få sin första skådespelarroll i originalserien “Young Royals” på Netflix. I showen spelar hon Felice, en ryttarspelare som är alltför orolig för sitt utseende.

Nikita Uggla Föräldrar
Anna-Carin Uggla

Hon hade nyligen vunnit publikens hjärtan för sin insats i rollen som Wilhelms barndomsvän, och senare i produktionen befinner hon sig mitt i en kärlekstriangel. Hennes audition- och presentationsvideo, som släpptes på byråns hemsida strax efter att serien började, blev viral, och hon fick ett stort antal följare och beröm för sitt arbete i både showen och klippen. Filmerna lades ut på hemsidan strax efter att serien hade premiär.

Redan vid tio års ålder hade Nikita redan föreställt sig en karriär inom teatern. Hon deltog på teaterscenen i Simrishamn innan hon gick vidare med en estetisk utbildning på gymnasienivå.

Trots sin omfattande expertis när hon uppträdde på scen, kämpade hon till en början för att övervinna sin ångest när det kom till att framträda i “Young Royals”.

Att hon kunde känna igen sig i sin person var något som var till stor hjälp för henne. Hon tog sig själv tillbaka till de idéer och känslor som hon hade upplevt under sin gymnasietid.

Hon har haft svårt att skilja på sin faktiska personlighet och den persona hon spelar i olika roller, och det har orsakat henne förvirring. Hon har sett att det fortfarande finns en del avvikelser.

Nikita konstaterar att hennes motsvarighet har mer lugn än hon vanligtvis gör.Hon har för sig att hon ska börja sina studier i hälsopedagogik till hösten, men sanningen är att hon i hemlighet önskar att hon hade ett annat jobb i tv-branschen. Nikita har höga förväntningar på att serien skulle fungera som startskottet för resten av hennes karriär.

Under sin tid på gymnasiet var Nikita ganska aktiv inom teater- och dramatiseringsprogrammen och spelade huvudroller i några olika produktioner. Nyligen avslutade hon sin gymnasieutbildning och nästan direkt efteråt började hon söka skådespelarroller.

Hon var knuten till Schultzbergs utställningskontor som ligger i Stockholm. Nikita fick äntligen sin presentationsdel i den nya Netflix Original Show “Youthful Royals”, där hon porträtterar karaktären Felice, en bildbesatt ryttarspelare.

Hon har precis vunnit hjärtat där hon antog rollen som en uppskattad följeslagare till centralkaraktären Wilhelm och senare i programmet glider hon in i en cirkel av dramatik som involverar andra karaktärer. Efter lanseringen av serien blev hennes audition och showklipp som laddades upp på organisationens hemsida en internetsuccé. Som ett resultat samlade hon en betydande fanbas och fick erkännande för sin prestation i både showen och spännen.

Nikita har för närvarande ett Instagram-konto, som har 2065 följare, där hon ofta publicerar bilder på sig själv, sin familj och olika festligheter. Dessutom har hon ett Facebook-konto där hon är vän med cirka 515 personer. Det är inte känt om hon har dykt upp på några andra scener än dessa.

På sitt Facebook-konto har Nikita identifierat sig som singel, och hon har för närvarande inga kopplingar. Eftersom det här är det första året av hennes karriär som artist har hon en enorm mängdkoncentrationen fokuserade på hennes arbete.

Det är allmänt känt att Nikita har en utomordentlig förkärlek för alla sorters djur, men i synnerhet katter, hundar och ponnyer. Hennes kärlek till rörelse och akrobatik är tydlig i de många bilder hon lägger upp på olika webbplattformar.