Kvinna Misshandlade 3 åring Film

Kvinna Misshandlade 3 åring Film |Thomas Johansson hävdar att ryktet om filmen för närvarande sprider sig ganska snabbt. Men samtidigt skulle distributionen av filmen kunna betraktas som olaglig och utgöra ett olagligt intrång i integriteten, vilket är ett brott som ger ett eventuellt straff på upp till två års fängelse.

Vi måste sätta stopp för det här. Enligt Thomas Johansson, kommunikatör på polisen i Blekinge och nordöstra Skåne, ska man inte sprida detta innehåll eftersom det utgör ett intrång i någons integritet.

Tisdagen var också dagen då socialavdelningen i den aktuella kommunen fick ett betydande antal anmälningar om händelsen.

Vi har översvämmats med ett stort antal telefonsamtal och mejl som uttrycker oro. Detta liknar inget annat som jag någonsin har stött på. Enligt den senaste kommentaren som SVT tagit del av hävdar socialchefen att ytterligare anmälningar inte krävs och att vårt beteende därför inte kommer att förändras.

Min klient, Markus Segerström, erkänner att de har begått brottet, tillägger hennes advokat, som under resten av samtalet åberopar förundersökningssekretess.

På tisdagen fick filmerna fortfarande stor spridning på nätet, trots att myndigheterna har utfärdat en varning till folk att inte fortsätta göra det eftersom det kan vara olagligt i framtiden.

Spridningen av dessa filmer är något som vi tar på största allvar. Det finns en möjlighet att detta utgör ett olagligt intrång i integriteten, vilket medför ett potentiellt straff på upp till två års fängelse. Enligt Thomas Johansson, presstalesperson på polisen, är det helt rättvist att man känner sig kränkt, men man ska inte göra situationen värre genom att fortsätta dela inspelningar eller bilder.

Kvinna Misshandlade 3 åring Film
Kvinna Misshandlade 3 åring Film

Videoklippen, av vilka åtminstone några verkar ha tagits med en mobiltelefon, verkar ha spelats in i en privat bostad.Kommentarsektionen på webbplatsen där klippen har lagts ut är för närvarande fylld av många uttryck för indignation och upprördhet riktade mot filmernas ämne. Många människor har uttryckt sin oro för flickan och de har uppmanat varandra att göra en anmälan för att skydda henne. En del lägger ut grymma kommentarer på nätet som är avsedda för mamman.

Kvinna Misshandlade 3 åring Film
mer information uppdaterar snart om Kvinna Misshandlade 3 åring Film

Namnen på den brottsmisstänktes familjemedlemmar finns ofta utskrivna i de medföljande kommentarerna.

En av kvinnans anhöriga har beskrivit hur förvånad hon blev när hon först på morgonen började få hotfulla meddelanden från personer hon inte kände, personer som tyckte att hon borde skämmas över sig själv. Först var hon helt omedveten om ämnet som de diskuterade.

Eftersom jag inte spenderar mycket tid på sociala medier, var en kompis tvungen att hjälpa mig att hitta klippen, och de var verkligen olidliga att se.

Jag blir förvånad över detta. Men varken jag eller någon annan medlem i min familj hade den mest avlägsna aning om att något liknande höll på att äga rum. Kvinnan sa att om de hade gjort det så skulle hon och hennes partner omedelbart ha anmält händelsen eftersom de anser att ett barn aldrig bör misshandlas på ett sådant sätt.

Det är nu okänt vem som har videofilmat och initialt delat klippen på sociala medier; Ändå har de sedan i tisdags fått betydande exponering över internet.

Medborgare som är upprörda över klippen gör kommentarer medan de delar dem, vilket får polisen att skrika.

För att säga er sanningen, jag har ingen aning om varför de fortsätter att göra det. Enligt Thomas Johansson, presstalesperson på polisen, kan dådet också vara olagligt.

Om du distribuerar filmerna vidare riskerar du att åtalas för olagligt integritetsintrång, vilket ger ett straff på upp till två års fängelse på skalan av eventuella straff.

Jag kan förstå varför du är upprörd; det är beklämmande att höra rapporter om att ungdomar har skadats. Men genom att distribuera dessa DVD-skivor själv hjälper du inte bara situationen, utan ännu viktigare, du gör inte den unge någon tjänst.