Victoria silvstedt ålder

Victoria silvstedt ålder |Silvstedt växte upp i Bollnäs . Under tonåren deltog hon i utförsåkningstävlingar och uppnådde en fjärdeplats i det unga SM utför 1989.1993 tävlade Silvstedt om titeln Fröken Sverige och slutade på andra plats. Hon gjorde ett framträdande i Bishojo-kiko samma år som den publicerades (“Girls of Northern Europe”).

Hon presenterades som Månadens lekkamrat i decembernumret 1996 av den manliga tidningen Playboy. En separat utmärkelse för “Årets lekkamrat” tilldelades henne av den tidigare nämnda publikationen år 1997. Under de senaste åren har hon även producerat sitt alldeles egna underklädesmärke, som heter VVS, vilket står för Very Victoria Silvstedt .

Hon utsågs till årets modell för baddräktsmärket Panos Emporio under åren 1997–1998. Hon debuterade som sångerska 1999 med ett album bestående av eurodansmusik. Hon tävlade för Sverige på Miss World 1993 och slutade i topp 10 i tävlingen.

Sedan 1990-talet har Silvstedt varit verksam i underhållningsbranschen som skådespelare. Hon har gjort gästspel i ett antal olika tv-serier, inklusive Melrose Place och Malibu, CA. Hon har också gjort framträdanden i en mängd olika Hollywood-filmer, som BASEketball, The Independent, Out Cold och Boat Trip, bland andra.

Under åren 2006 och 2007 var hon med i den franska tv-stationen TF1:s underhållningsprogram med titeln “La Roue de la fortune”. Hennes roll i programmet var som assistent till programledaren Christophe Dechavanne.

Jag tycker fortfarande om att gå på fester, men nu för tiden är jag mer selektiv. Det måste vara något alldeles unikt med det! Den svenska kungen och jag talade kort vid ett cocktailevenemang som hölls i Monaco i samband med Grand Prix förra veckan.

Efter det fick jag äntligen möjligheten att berätta att när jag tävlade för Fröken Sverige så var en av frågorna jag fick svara på vem jag helst skulle vilja träffa och varför. Efter det uppgav jag att jag var intresserad av att träffa kungen. När jag informerade honom såg han ut som att han skulle tappa det av skratt.

Låt oss gå tillbaka i tiden till finalen i Miss Sweden-tävlingen 1993. På scenen poserade den 18-åriga Victoria, som tydligt skakade av nerver, som Miss Borlange. Hon slutade på andra plats, och hennes modellkarriär fick sin start efter den tävlingen.

Victoria silvstedt ålder
Victoria silvstedt ålder

Strax efter köptes en flygbiljett för att ta Victoria till världens modehuvudstad, Paris, där hon hade erbjudits ett modellkontrakt med en av de främsta modellbyråerna. Men Paris liv som modell var ingenting som hon hade föreställt sig att det var. De oändliga pendlingarna på tunnelbanan, tafsande händer från främlingar i folkmassan, de stränga viktnormerna och de cyniska, smutsiga fotograferna var alla en normal del av livet.

Victoria silvstedt ålder
48 YEARS

Sedan 1990-talet har Silvstedt varit värd för ett brett utbud av tv-program och tv-specialiteter i en mängd olika länder över hela världen. Candid Camera på CBS, Eurotrash på Channel 4 och Wild On! ett! är bara några av de underhållningsprogram som hon har presenterat, och hon har också varit presentatör vid ett antal prisevenemang, som NRJ och World Music Awards. Hon har också varit kändisdomare i det brittiska reality-tv-programmet Project Catwalk, som fokuserar på modedesign. Hon har haft denna position tidigare.

2006 började Silvstedt sin karriär som värdinna för anläggningarna La Roue de la Fortune i Frankrike och La Ruota Della Fortune i Italien. Silvstedt delade sin tid mellan Paris och Rom och spelade in en av programmen under en månad i taget, fram till 2009, då den italienska versionen av showen avslutades. Båda programmen är modellerade efter den populära amerikanska spelshowen Wheel of Fortune. Sedan 2012 har Silvsted tagits bort från både den engelska och franska versionen av spelet.

Under vinter-OS 2010 hade Victoria Silvstedt sitt eget tv-program, med titeln “Sport by Victoria”, som visades på Eurosport. Programmet, som var tänkt att vara lättsamt, gav en introduktion till en mängd olika vintersporter och presenterades på både engelska och franska.

Sedan 2011 har Silvstedt också varit värd för flera Le grand bêtisier tv-specialer på TF1 i Frankrikeinklusive julspecialen Le grand bêtisier de Nol, som fick en publikandel på 32,7 procent på julen Eve 2011 och mer än tre miljoner tittare.

1999 distribuerade Silvstedt ett album med elektronisk dansmusik med titeln Girl on the Run via skivbolaget EMI. Dessutom fick albumet stöd av släppet av tre singlar: “Hello Hey”, “Rocksteady Love” och “Party Line.” Sverige belönade albumet med guldcertifieringen för sin försäljning där. 2010 släppte Silvstedt sin fjärde singel, med titeln “Saturday Night”, som var en kopia av en låt som ursprungligen framfördes av Whigfield.

han har uppgett att även om hon tycker om att sjunga så är det bara ett tidsfördriv för henne, och att hon inte förutser sig själv försörja sig på att sjunga i någon egenskap.