Sofia Rågenklint Separerar

Sofia Rågenklint Separerar |För att inreda sitt hem i Sofias signaturstil börjar hon hellre med ett blankt blad och börjar med själva huset. Hon har bott i lägenheter, radhus, knäppa hus och hus byggda kring sekelskiftet, så hon är van vid att bo i många sorters hem.

Det svåraste var att flytta från den gamla släktgården i Dalarna, som var 260 kvadratmeter stor. Där uppfostrade hon och hennes dåvarande man, sångaren Patrik Isaksson, sina två barn och fick ett familjeliv tillsammans. 2011, efter att de slutfört sin skilsmässa, stannade Sofia kvar med barnen under en period på två år.

Den 30 juni 2001 gifte sig Rågenklint med sångaren Patrik Isaksson . Paret hade levt åtskilda sedan våren 2003, och skilsmässan formaliserades slutligen två år senare i februari 2004. Senare blev de tillsammans igen och fick två pojkar innan de separerade igen hösten 2011.

Efter att ha inlett ett separat boende 2015, var hon sambo med konstnären Jonas Nemeth och bosatt i norra Skne under åren 2019–2022. Detta följde på början av en separat levande relation 2015.

Den tidigare vokalisten och textförfattaren Bosse Fransson i Drifters är pappa till Sofia Rgenklint, som är med i dansbandet Drifters.Det var svårt, eftersom problem oftast uppstår i ett hus, men att bo i ett lär dig att vara påhittig.

Som under den där vintern när det var så mycket snö att Sofia var rädd att det skulle få taket att falla in. Efter det gick hon intill och lånade en sele som hon sedan lindade runt midjan innan hon knöt den andra änden av rep runt skorstenen och börjar skotta.

Jag kan inte låta bli att tänka på flickbokshjältinnorna från min ungdom, de som befann sig i en mängd olika klibbiga situationer men lyckades hitta en väg ut ur dem med kvickhet, uppfinningsrikedom och humor. Det liknande intrycket lämnas hos dig av Sofia; hon är vänlig, skarp, handlingsinriktad och väldigt rolig.

Sofia Rågenklint Separerar
Sofia Rågenklint Separerar

Men som fallet är med alla människors liv, finns det uppenbarligen mer betydande berättelser som döljer sig under den. Kärlek, både krossad och uppfylld. Välbefinnande och vitalitet, såväl som otrygghet och sjukdom.

Sofia Rågenklint Separerar
mer information uppdaterar snart om Sofia Rågenklint Separerar

Ibland ett livspussel med extramaterial av allt, som den gången för några år sedan då hon var tvungen att jonglera med barnen, den före detta huskamraten, exet, några miljoner tv-tittare och en förälder som närmade sig slutet av sina liv , som alla var belägna i olika delar av landet. Det är ingen överraskning att hon gick ut på egen hand. Men hon segrade, som hon alltid gör, och kom ur erfarenheten med ny kunskap.

Jag tillskrev först smärtan som utvecklades i min högra armbåge till det faktum att jag spelade padel. Men smärtan vandrade ner för benet och expanderade till axeln och skulderbladet. Sofia beskriver hur hon till slut upplevde smärta längs höger sida och fick svårt att sova som ett resultat.

Ortopeden angav att han kunde ta vilket prov som helst, men han var 99 procent säker på att denna inflammation orsakades av stress. Han tillade att han kunde samla alla tänkbara prov. Han föreslog att jag skulle göra vissa justeringar av mitt sätt att leva. I samma ögonblick, precis när jag lämnade hans mottagning, blev jag förvånad. I så fall kan inflammationen övergå i ett kroniskt tillstånd.

Ett besked som var skrämmande rakt på sak, som Sofia tog på största allvar. Det var inte smärtan i kroppen som var det värsta; snarare var det det faktum att kraniet inte fungerade som det borde ha varit.

Rgenklint deltog i TV3:s Jakten p okenguldet år 1999. Rgenklints år i programmet var 1999. [4] Hon började arbeta på TV4 som halla år 2000. I februari 2003 var hon och Linda Bengtzing programledarna för tv-programmet Ordjakten, som sändes i TV4 och började sändas samma månad. Från och med hösten 2003 började hon vara värd för olika tv-program på TV4 Plus, bland annat Djurvanner, Bingolotto plus och Jakt & fiske.

Rgenklint har varit en del av Trollbrollopet som spelats i ppelbo vid flera tillfällen, där hon har spelat huvudrollen. Dessutom var Rgenklint huvudrollsinnehavaren i musikalen The Sound of Music, som framfördes av Borlänge Musikteater.

Från och med 2013 var Rgenklint programledare för SVT-programmet Djursjukhuset samt Barnkanalen-programmet Sondag med Sofia. Förutom att ha skött produktionen av tv-programmet Brottsligt för SVT 2018 lät hon även publicera programmets namn som titel på en bok hon skrivit. Fråga läkaren om hälsa kommer att hållas på SVT med början den 12 januari 2021 av Rgenklint.