Per Lasson Familj

Per Lasson Familj |Lunds universitet har varit Lassons akademiska hem för studier av drama, teater och film. Mellan åren 1995 till 1999 gick han på Teaterhögskolan i Malmö för sin scenutbildning.

Han har uppträtt i föreställningar på Unga Dramaten, Stockholms stadsteater, Malmö Stadsteater, Ostgoteatern och Fria Teatern. Andra teatrar han har uppträtt på är bland annat Ostgoteatern och Fria Teatern.

Utöver det har han erfarenhet av att arbeta på Nya Sknska teatern som scenografi- och ljusassistent.The Bridge, Halfway to Heaven, Eagles och Thin Blue Line är bara några av de tv-program som Lasson har medverkat i genom åren.

Den efterlängtade början av den andra säsongen av “The Thin Blue Line” har äntligen ägt rum. Den kritikerrosade serien som skildrar polisens rutinarbete i Malmö, som fick en tittare på 2,7 miljoner under sin första säsong. Inspelningsprocessen under den här säsongen har dock visat sig vara svårare än den var under den första säsongen av en mängd olika anledningar, inklusive närvaron av covid.

Per skrattar när han förklarar att vi varje dag var tvungna att “sticka oss på näsan”.Det fanns många problem som behövde åtgärdas ur logistisk synvinkel, som när ett stort torg hade spärrats av för filmning och flera personer hade testat positivt.

Per Lasson Familj
mer information uppdaterar snart om Per Lasson Familj

För att spela in situationer hade du inget annat val än att experimentera och prova en mängd olika tillvägagångssätt. Enligt honom är det ett mirakel att producenten inte fick ett nervöst sammanbrott under hela föreställningen.

Per Lasson har sommarens gyllene sken och ett lättsamt uppträdande; gömt i hans skrubbiga, långa skägg är ett ljust leende. På grund av en topphemlig ny filmdel får han inte raka sig på ett helt år, och det är den enda informationen vi har om det.

Blklintsblicken tvingas stanna för kaffe och mackor på kaféet i Sofo, som står för “Söder om Folkungagatan.” Sofo ligger i hipsterkvarteret i Stockholm, bara några stenar från hans hem i “Sori”, som ligger “söder om Ringvägen” på hipsterspråket. Det är viktigt att du håller farten här.

Även om mina föräldrar och farföräldrar är födda i Stockholm har jag alltid ansett mig vara en infödd skåning. När han åker till Malmö eller Österlen förklarar han: “Jag säger fortfarande “hem” på Ystadsknska, som är en konversationsvariation av språket.

Inställningen till “Den tunna blå linjen” var ursprungligen tänkt att vara i Stockholm, men producenterna bestämde sig till slut att Malmö skulle vara ett bättre val eftersom staden inte har några förorter utan snarare är indelad i stadsdelar.

Polisen i Malmö samverkar med alla i samhället, från de rikaste invånarna i Limhamn till de mest utsatta invånarna i Rosengård. Staden är där alla samlas. Och en annan sak som jag verkligen gillar med Malmö är att det inte alls är lika segregerat som andra platser.