Liza Minnelli Sjukdom

Liza Minnelli Sjukdom photo 3 Info

Liza Minnelli Sjukdom |När Minnelli debuterade i filmbranschen var hon bara tre år och uppträdde i musikbilden Butik med musik ( In the Good Old Summertime ). Hon gjorde sin scendebut 1963 vid 16 års ålder i en föreställning av musikalen Best Foot Forward, som fick hyllningar från både publik och kritiker.

Nästa år skickade hennes mamma en inbjudan till sin dotter att följa med henne på scenen på London Palladium, som ligger i West Ends teaterdistrikt i London. Minnelli var framgångsrik och hennes karriär gick i rätt riktning.

Hon bestämde sig för att göra comeback till scenen när hon var 19 år gammal, och 1965 hedrades hon med ett Tony Award för sitt framträdande i John Kander och Fred Ebbs Flora the Red Menace. Det slutade med att hon vann totalt tre Tony Awards, inklusive en för en speciell prestation.Enligt vad Maurice Hanson sa, Reuters. “Hon behandlas för hjärninflammation orsakad av ett virus. Hon var ganska sjuk och var i mycket dåligt tillstånd, men hon håller på att återhämta sig för närvarande, och vi räknar med att vi kommer att kunna släppa henne inom de närmaste dagarna. “

Hon mådde illa. Enligt hemsidan All Headline News sa Liza Minnellis advokat Allen Arrow till stjärnans fans på onsdagen att man undrar hur hon hade mod att gå upp på scenen när hon visste att hon inte borde ha det. Arrow är 61 år och representerar stjärnan.

Arrow hävdade att det inte behövdes larm angående kändisens sammanbrott, men han lämnade inga detaljer kring den åkomma som Minnelli enligt uppgift led av under föreställningen som ägde rum den 12 december i Göteborg.

Minnelli är den första Oscarsvinnaren som har två föräldrar som också vann detta pris. Minnellis båda föräldrar hedrades med en Oscar. Hon nominerades till en Oscar för första gången 1969 för sin insats i filmen Pookie — cheerful but ugly (The Sterile Cuckoo). Två år senare,

Liza Minnelli Sjukdom photo 2

1972, vann hon en Oscar för sin insats i huvudrollen som Sally Bowles i Cabaret, tillsammans med Joel Gray, som vann ett pris för sin insats i rollen som konferencier. Dessutom hedrades hon med en Emmy år 1972 för sitt arbete med tv-anpassningen av programmet Liza med ett Z.

På albumet The Black Parade av My Chemical Romance innehåller låten “Mama” Minnelli som gästsångare.

Liza Minnelli Sjukdom
Enligt vad Maurice Hanson sa, Reuters. “Hon behandlas för hjärninflammation orsakad av ett virus. Hon var ganska sjuk och var i mycket dåligt tillstånd, men hon håller på att återhämta sig för närvarande, och vi räknar med att vi kommer att kunna släppa henne inom de närmaste dagarna. “

Minnelli har varit gift flera gånger: från 1967 till 1972 var hon gift med den australiensiska sångaren Peter Allen; från 1974 till 1979 var hon gift med Jack Haley Jr., son till Jack Haley som spelade mot Judy Garland i Trollkarlen från Oz; från 1979 till 1992 var hon gift med skulptören och regissörsassistenten Mark Gero; och från 2002 till 2007 var hon gift med underhållaren och konsertpromotorn David Gest Minnelli har haft återkommande anfall av drogmissbruk och alkoholism, vilket har resulterat i att hon lagts in på sjukhus flera gånger på Betty Ford Center.

1989 återvände Liza till musikvärlden genom att arbeta med Pet Shop Boys på albumet “Results”, som var en mer modern skiva influerad av synthpop. Det här albumet var början på hennes comeback. Både i England, där den debuterade som nummer sex på bästa albumlistan, och i Sverige, där den debuterade bland de tjugo bästa.

Det är troligt att “Losing My Mind” kommer att gå till historien som albumets mest kända hit. Senare samma år gav hon ett liveframträdande av “Losing My Mind” vid Grammy Awards i USA omedelbart innan hon tilldelades “Grammy Legend Award”.

Liza Minnelli Sjukdom photo 1

Enligt Mikael Silfverskiold, en arrangör som arbetar för Svensk Underhållningsutveckling, genomgick Minnelli medicinska tester på ett lokalt sjukhus. Hon stannade kvar på hotellrummet resten av natten.

Strax innan visningen hade designern Lars Wallin ett kort samtal med kändisen.Det var en hemsk upplevelse. Jag är rasande på varje medlem av hennes personal eftersom de lät henne gå upp på scenen. Efter att ha opererat sin höft nyligen har Liza upplevt olidlig smärta i hela kroppen, något hon hade klagat på tidigare.Minnelli sades ha gett intryck av att vara påverkad av ett antal vittnen.

Enligt Zlatko Nedanovski, pressansvarig på Petré Event AB, tog hon piller innan till evenemanget för att hantera smärtan hon upplevde.

Den globala superstjärnan utkämpade en pågående kamp mot drog- och alkoholmissbruk tidigare. Hon har haft flera vistelser på Betty Ford Residential Treatment Center i USA.

Liza Minnelli fick en stroke för ungefär sex år sedan och hon har opererats två gånger för problem med höftlederna.

Kändisarna hade det tufft under den gångna veckan när de var i Sverige.Ledningen för Minnelli omhändertogs på Hovet i Stockholm kvällen föregående lördagskväll misstänkt för skadegörelse, olaga hot och misshandel av frilansfotograf. Enligt utredningen uppstod skador på utrustning som uppgick till 400 000 svenska kronor. Chefen omhändertogs i går morse och släpptes på eftermiddagen; trots det är han fortfarande under utredning

Liza Minnelli Sjukdom photo 0

för att ha begått ett brott. Han reste tillbaka till USA.Publiken och recensenterna på Lizas show i Sverige hade inget annat än negativt att säga om det.Tisdagen var en tuff dag för henne i Göteborg, och senare var hon farligt nära att svimma. Enligt Mikael Silfverskiold var showen som ägde rum dagen innan (onsdag) ett fullständigt fiasko.

Rating