Hanna Ferm Familj

Hanna Ferm Familj |Hanna Ferm kunde ta revansch 2018 när hon så småningom tävlade i American Idol och fick sjunga inför domarpanelen. Som väntat säkrade det självsäkra sättet hon sjöng på en plats i den sista auditionsomgången i Stockholm.

Idol-tävlingen fortsatte till sista omgången.Men när mästerskapsmatchen mot Chris Klafford väl kom igång på Globen insåg Hanna Ferm att tävlingen var för utmanande för henne, och som ett resultat kom hon på andra plats.

Under sin tid som tävlande i TV4-programmet Talang Sverige 2014 tog sig Hanna Ferm hela vägen till programmets kvartsfinal.

Hennes deltagande i tävlingen Musik Direkt ägde rum år 2016. 2017 deltog hon i Idol och tog sig hela vägen till finalen i programmet, som sändes internationellt. Där slutade hon på andra plats, bakom Chris Klafford, som slutligen tog förstaplatsen.

Ferm släppte “Never Mine” i februari 2018, efter deras kontrakt med Universal Music i januari samma år. Det efterföljande albumet, med titeln “Bad Habit”, släpptes i juli samma år.

Hanna Ferm kommer att framföra sin låt “Brave” på den stora finalen i Melodifestivalen 2020.Låten Hold You, framförd av Ferm och Liamoo, lämnades in för behandling i 2019 års Melodifestivalen. Framförandet av låten ägde rum på den sista dagen av den andra tävlingen, som ägde rum i Malmö den 9 februari.

Ferm/Liamoo slutade oavgjort på andra plats med Bishara i finalen när det gäller poäng, men de placerades till slut. på tredje plats eftersom Bishara hade ett större antal röster från Sveriges folk. Hon tävlade i Melodifestivalen 2020 som soloartist och placerade sig på fjärde plats med sitt framförande av “Brave”.

Sommaren och hösten var mycket givande för artisten Hanna Ferm, som nu är 20 år. Hon har tillbringat de senaste 19 veckorna med sin låt “Forever” högst upp på “Svensktoppen”, och när detta skrivs har hon precis slagit in den nya låten från Abba, “Don’t shut me down,” till tvåa plats. “Forever” har legat i toppen av “Svensktoppen”-diagrammet de senaste 19 veckorna.

Hanna Ferm Familj
Eva Ferm , Gustaf Ferm , Henrik Johansson

Även med personliga problem går allt riktigt bra just nu. En kärleksrelation mellan Hanna Ferm och Johan Gunterberg, 33, artist och medlem i bandet De vet du, har ryktats existera ett tag. Det beror delvis på att de har stött på varandra på internet.

Vid den senaste premiären av “GES – Stoppa världen för en minut” i Stockholm, som ägde rum på Cirkus, såg paret varandra, men de duckade bakom röda mattan för att slippa bli fotograferade. Aftonbladet kunde däremot se det privata paret i lobbyn medan de höll på med sina ärenden.

På frågan om status för sina romantiska relationer gör Johan Gunterberg tummen upp och svarar: “Vi är tillsammans.”

När allt tas i beaktande står hon för det mesta på egen hand. Eftersom det kan vara svårt för någon att hålla jämna steg med andra skyldigheter hemma när de reser så ofta som hon gör, slänger vi alla in för att hjälpa till när vi kan. Att delta i finalen är analogt med att hålla ut till sista möjliga ögonblick för att ha glassbomben med dina nära vänner.

Hanna Ferm kom på andra plats under säsongen 2017 av “Idol” och förlorade mot Chris Klafford, som fortsatte med att vinna tävlingen. Senare samarbetade hon med Liam Cacatian Thomassen, mer känd under sitt artistnamn Liamoo, för att framföra en duett som slutligen slutade på tredje plats i Melodifestivalen 2019. När deras duett blev viral ifrågasattes både Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassen om huruvida eller inte de var i ett romantiskt förhållande, och båda förnekade häftigt ryktena.

För att undvika förvirring kan du betrakta oss som vänner. Bara vänner, men sådana som är utomordentligt nära. I en intervju sa Hanna Ferm, som spelade med Liam Cacatian Thomassen i ett avsnitt av TV4:s “Let’s dance”, att även om ett romantiskt förhållande mellan de två verkligen inte är uteslutet, är de två nu nöjda med sin relation som extremt nära vänner.

Johan Gunterberg och Marie Serneholt hade ett romantiskt förhållande tidigare. Trots att de gick på sin första dejt våren 2016, så kom deras förhållande så småningom