Peter Settman Förmögenhet

Peter Settman Förmögenhet |Skådespelare. Född den 24 februari 1969 i Aspudden, Stockholm, Sverige. Det uppskattas att Peter Settmans förmögenhet är någonstans runt 85 miljoner svenska kronor. Vid tio års ålder började han uppträda i Skarholmen och under den tiden gick han på Sodra Latin.

1989 grundade Settman sin produktionsfirma, som han fortsätter att äga och driva än i dag under namnet Baluba. Settmans första fru, Sara Carlsson, är mamma till hans två söner, Oscar och Elis. Settman och hans andra fru, Anna, är föräldrar till hans två söner, Simon och Eric. Han bor på Östermalm i Stockholm.

Settman var sin mamma Mariannes enda barn och tillbringade sin barndom i Satra. När Peter Settman var 14 år gammal gick hans pappa bort till följd av cancer. Vid 10 års ålder började han medverka i teateruppsättningar i Skarholmen. Under sin tid på Sodra Latin var han klasskamrat med andra uppmärksammade skådespelare som Fredde Granberg och Gila Bergqvist.

Hans första produktionsbolag grundades 1987 och han gjorde sin tv-debut vid 21 års ålder som deltagare i tv-programmet Kosmopol i Växjö. Det var dock inte förrän i tv-programmen Sommarlov och Guerilla TV Laijv 1991 som han kunde starta en framgångsrik karriär. Det var i avsnittet av Guerilla TV som kallas Laijv när karaktärerna Ronny och Ragge gjorde sina första framträdanden.

Under hela 1990-talet fortsatte Settman och Granberg att arbeta tillsammans i ett antal olika tv-program, inklusive Megafon, ntligen mndag, gantligen mndag, Stereo och Bara med Bruno. Genom åren utvecklade de en stor rollkaraktär, inklusive Tratten, Finkel och Snutarna; dock nådde ingen av dessa karaktärer någonsin samma popularitet som Ronny och Ragge.

I slutet av 1990-talet bestämde sig Settman och Granberg för att fortsätta sina karriärer åt olika håll. Medan Granberg höll sig på slitna stigar med tv-serien “Hem till Midgrd” fokuserade Settman ursprungligen sina ansträngningar på produktionsarbetet med företaget “Baluba”, som han hade bildat 1989. Under den tidsperioden var Baluba ansvarig för producerar ett antal barnprogram på TV4.

Settman fick rollen som ängeln Gabriel i tv-serien The Patience of an Angel år 2001. Melodifestivalen stod under hans ledning som programledare år 2004. Han deltog i Melodifestivalen ännu en gång 2005, men denna gång i egenskap av av en producent.

Settman tog över som programledare för SVT:s underhållnings- och musikprogram So ska det lt 2006, efter att tidigare ha tjänstgjort i den egenskapen för programmet Sommerkrysset sommaren 2005. So ska det lt sänds i SVT. Settman var SVT:s programledare för Dansbandskampen under höstmånaderna 2008 och 2009. Hans sista framträdande som programledare för So ska det lt ägde rum den 22 december 2013.

Settman p plats var ett helt nytt chattprogram som han var värd för. i SVT under vintern 2013–2014. Showen sändes under hela den tiden. Peter Settman fick sin start i underhållningsbranschen i början av 1990-talet när han fick rollen som Ragge i komediparet “Ronny och Ragge”.

Han har varit programledare för viktiga tv-program som “Så låter det” och “Dansbandskampen”. Men han tillbringade större delen av sin tid med att arbeta bakom TV-kulisserna, vilket också är där han tjänade majoriteten av sina pengar.

Han är styrelseledamot i elva olika bolag i dagsläget och äger en lägenhet på Östermalm i Stockholm på 109 kvadratmeter. Dessutom har han ett residens i Los Feliz, som ligger öster om Hollywood i staden Los Angeles. Settman är pappa till fyra söner, varav två han delar med sin ex-sambo Sara Carlsson och två av dem har han med sin ex-fru Anna Settman. Efter att ha varit tillsammans i totalt tolv år bestämde sig paret för att avsluta sitt förhållande 2018, där båda sidor behöll sina individuella förmögenheter efter uppbrottet.

Peter Settman och hans amerikanska flickvän Carmen Navis tillkännagav sin förlovning i januari 2021. I en intervju med Aftonbladet avslöjade Settman att det var han som ställde frågan till Navis. Kort efter frigivningen lade båda medlemmarna av paret upp en bild på sina respektive Instagram-konton.

Anna Settman har också stora prestationer inom mediaområdet. Hon började arbeta på Aftonbladet 1993 och hade en mängd olika ledarposter där tills hon gick i pension 2012, varav hon de sista åren var vd. Från och med nu är hon grundare, VD och partner till riskkapitalföretaget The Springfield Project.

Peter friade till Anna under en semester 2007 genom att gå ner på knä och göra det. Peter och Anna gifte sig 2007.

Jag har kommit med ett förslag, men det finns ingen hemlig målsättning. Det gjordes bara framsteg på steget att bli förlovad. Det är inte så enkelt

Peter Settman Förmögenhet
85 million

De träffades först i Los Angeles, vilket också är där Navis kommer ifrån. De samarbetade under utvecklingen av tv-serien “Swedish Dicks”, som skapades av Settman. Navis var anställd av produktionen som scenograf.

Paret har ägnat sig åt långdistanskommunikation under pendlingen mellan Stockholm och Los Angeles och under epidemin, då USA stängde sina gränser mot Europa. På Instagram publicerade Navis en bild med texten “Vi till långdistans #saknardigbabe.” Bilden visade både Navis och Peter som visade långfingret.

“Vi är överlyckliga över att äntligen kunna bekräfta att SVT kommer att sända storsatsningen American song contest, och vi är ganska exalterade över den här utvecklingen. I denna splittrade värld är budskapet som Eurovision sänder — att det är möjligt att föra människor samman genom musikens kraft – känns viktigare än någonsin.

Christer Bjorkman, Anders Lenhoff, Peter Settman och Ola Melzig är ansvariga för att göra Ben Silvermans över 20-åriga dröm om att överföra framgången med ESC till tittarna på amerikanska tv en verklighet. Silverman är en amerikansk storproducent som har drömt om att överföra ESC-succén till amerikanska tv-tittare”, förklarar Mikael Osterby i en skriftlig kommentar som han skickade till GP.