Jill Johnson Förmögenhet

Jill Johnson Förmögenhet |ohnson kommer från den mycket omärkliga kommunen ngelholm, som ligger i sydvästra Sverige; inte desto mindre jämför både hennes grannar och media henne med de mest framstående personerna i musikbranschen. När hon var fyra år gammal hade hon redan bestämt sig för att hon ville göra en karriär inom konsten; chefen för den lokala kören var ganska stödjande av hennes strävan efter detta mål.

Hon började sin musikaliska karriär som sångare i ett country- och westernband som heter Tomboola Band när hon var bara 12 år gammal och turnerade över Norge och Danmark. Hon skrev slutligen på med det danska skivbolaget EMI-Medley och släppte ett album som producerades av den hyllade musikern Paul Bruun. Låten “Sugar Tree”, som fungerar som albumets titelspår, visade sig populär i Danmark. 1996 var året då “Kommer tid, kommer vr”, en duett hon sjöng med Jan Johansen, blev hennes första hit i Sverige.

Hon vann den svenska finalen i den nationella tävlingen Melodifestivalen 1998 med sitt framförande av “Karleken ar” (som översätts till “Kärlek är”), och hon fortsatte att representera Sverige i Eurovision Song Contest samma år. Detta etablerade Johnson starkt som en av de viktigaste målarna som växte fram från Sverige. Succén följdes av släppet av hitalbumet “What the Whole World Is Looking At”, samt en framgångsrik turné.

I mitten av 1999 reste Johnson till Los Angeles på jakt efter ny musik att inkludera på hennes andra album. Hon samarbetade med Årets författare i ASCAP 2000, Andreas Carlsson, på hemmaplan. Carlsson är känd för att ha skrivit ett antal stora låtar, varav den mest framgångsrika hittills är Celine Dions “That’s the Way It Is”.

Hon experimenterade också med några kommande lokala artister, och hon publicerade albumet Daughter of Eve i början av år 2000. Det mottogs otroligt mycket, och Johnson fördes i samma konversation som några av de bästa musikerna i värld.

Hon belönades med en platinaskiva i Danmark år 2000 för ljudspåret “Promise to Love” från den danska filmen Eneste Ene, som blev en kommersiell framgång. Under senare delen av det året började Johnson arbeta på låtar med andra kompositörer, såsom Jenny Orenstein, Charlie Stefl och Mary Green, som vann priset Biem Writer of the Year 2001.

Som en direkt följd av detta, en publicering kontrakt erbjöds henne i Nashville, Tennessee. Som en direkt följd av detta släppte Johnson 2002 ett album under namnet Good Girl med hjälp av producenten Scott Baggett och flera av Nashvilles mest skickliga musiker.

Detta album befäste Johnsons kreativa sound och stil, och återigen gav pressen henne ett mycket positivt mottagande och beskrev henne som en artist av världsklass i sina utvärderingar. Johnsons arbete hyllades av pressen.

Hon kvalificerade sig till den svenska finalen i Eurovision Song Contest 2003 genom att sluta på fjärde plats (av 32 låtar), men hennes låt “Crazy in Love” blev en hit, spelades ofta på radio och följdes genom en lyckad turné.

Jill Johnson Förmögenhet
mer information uppdaterar snart om Jill Johnson Förmögenhet

Sent i mars månad 2003 gjordes Johnsons gruppdiskografi-CD tillgänglig. Den innehåller hennes 20 bästa singlar från hennes debutalbum, som släpptes 1995. CD-skivan blev en omedelbar hit, och den klättrade snabbt till toppen av försäljningslistorna för bästsäljande CD-skivor i Sverige. Singeln “Crazy in Love” dominerade Svensktoppen i totalt 12 veckor i följd och fortsatte med det i ytterligare 15 veckor. I Sverige blev Discography guldcertifierat och Johnson belönades med en Grammy för sitt arbete med albumet.

Sångerska i countrymusiken Ängelholm, Sverige är platsen där hon föddes den 24 maj 1973. Det uppskattas att Jill Johnsons förmögenhet är någonstans runt 40 miljoner svenska kronor. Redan vid fyra års ålder hade hon bestämt sig för att hon ville göra en karriär inom framförandet, en ambition som hon aggressivt fick driva på av chefen för den lokala kören.

Hon tävlade i Melodifestivalen 1998 och vann med låten “Karleken ar.” Den låten använde hon sedan för att representera Sverige i Eurovision Song Contest 1998. Johnson är för närvarande en av de mest framgångsrika sångarna i Sverige. Han har flera guld- och platinaalbum på sitt namn, och sedan 2014 har han även varit programledare för sin alldeles egna tv-show i Sverige som heter Jills veranda.

Jill Johnson använder sin rikedom på en mängd olika sätt, inklusive köp av bostäder; till exempel, efter sin skilsmässa spenderade hon 1,7 miljoner svenska kronor för en lägenhet med fyra sovrum i Borås. Dessutom är hon ägare till en kommersiell fastighet i Bors och ett småhus i Ängelholm, varav det senare bedöms vara värt 3,4 miljoner svenska kronor.

Dessutom äger Jill Johnson en fastighet på Kreta och en lägenhet i Stockholm som hon och hennes exman köpt gemensamt och för närvarande samäger. Båda dessa egenskaperes används av dem båda.Att hon stannade kvar i Bors beror på att hennes barn är baserade där.

Eftersom jag har upprätthållit en närvaro där i mer än 20 år, kan jag inte bara rycka upp allas rötter. Men jag har turen att jag har tre hem att kalla mina egna. Jag har en ledig lägenhet i Stockholm för övernattning, men den största delen av min tid spenderas i Ängelholm, där jag också har barnen. Jill Johnson avslöjade tidigare i år i Svenska Dagbladets podcast “Min helg-podden” att hon bor i trebäddsrum eftersom hon äger ett hus nära Engelholm och hyr ut de andra två sovrummen.