Julia Lyskova Pojkvän

Julia Lyskova Pojkvän Podcasten Daddy Issues, som Julia Lyskova är värd tillsammans med Julia Frandfors, är vanligtvis den plats där hon diskuterar sitt personliga liv. Julia Lyskova har dock nyligen börjat bidra till en annan podcast.

Vi hör nu Julia Lyskova i nya strävan Hogt Spel, som är en dokumentärserie som avslöjar några av de värsta bedragarna och bedragarna i världens historia. Hogt Spel skapades i samarbete med Axel Winqvist. Något som Julia beskriver som “väldigt roligt”, men som också uppvisar en viss svårighetsgrad för henne.

I den nyligen släppta podden läggs primär vikt vid sättet på vilket informationen förmedlas. Enligt henne är detta väldigt annorlunda än Daddy Issues, där hon beskriver sig själv som “typ av att flippa ut”.

Det har varit otroligt framgångsrikt på grund av det faktum att båda podcasterna är ljudformat och påminner varandra om varandra. Men när man går in i Hogt Spel börjar saker och ting få en mer teatral känsla. Därför är det jämförbart med det tidigare arbetet.

Eftersom det finns en text som jag behöver förhålla mig till och budskapet är nedskrivet tänker jag mer på hur jag lyfter fram saker och hur jag uttrycker mig eftersom de båda är nedskrivna. Det kräver ytterligare arbete inom den dramatiska konsten. En färdig berättelse som behöver lämnas in.

Det här är mer ett hantverk för mig nu, så jag försöker koncentrera mig mer på handlingen än på mitt personliga liv.

Efter att ha slutfört de återstående uppgifterna kopplade till podcasten Hogt Spel har Julia Lyskova inget vidare inplanerat under överskådlig framtid. På grund av detta gör hon det bästa av tillfället genom att bland annat städa ur lägenheten noggrant.

Just i detta ögonblick orsakar det faktum att det finns så många saker i mitt hus mig en hel del stress. HUR MÅNGA SAKER KAN DU HA? Eller jag antar att det inte är sant att jag har mer än vad andra gör. Å andra sidan är min första tanke att det finns saker, saker, saker och mer saker överallt. När jag tänker på det får det mig att känna mig både upprörd och äcklad.

Genom att göra den här rengöringen försöker jag få ett sken av ordning i mitt normalt väldigt kaotiska huvud. Därför är min nuvarande tankegång att om jag gör mig av med många föremål kommer jag att kunna behålla städningen. Och som ett resultat, hitta lite lättnad från din ångest.

Vid ett möte som hölls i januari 2019 på Julia Frandfors anställningsort, medie- och produktionsverksamheten Perfect Day Media, presenterades Julia Lyskova och Julia Frandfors för varandra för första gången.

De identifierade omedelbart ett gemensamt drag i det faktum att de aldrig hade sina fäder i närheten, och innehavarna av Perfect Day, två systrar vid namn Amanda Schulman och Hannah Widell, hade föreställningen att de tre kunde göra en podcast tillsammans.

Nästa gång någon såg Julias var det i syfte att spela in podcasten, och i slutet av januari 2019 gjordes det allra första avsnittet av Daddy Issues tillgängligt för lyssnarna.

Sedan dess har de distribuerat totalt 54 avsnitt där de diskuterar de mest obehagliga aspekterna av vardagen, som känslor av avund, psykisk ohälsa, avsky för sin kropp och majoriteten av de saker som smittar. i livet, samtidigt som man lär känna varandra.

De har delat ut Nojesguiden Stockholm Award, samt spelat in en livepodcast på Way out West, och den 26 februari uppmärksammar Daddy Issues sitt första år med en livepodcast på Scalateatern i Stockholm. På grund av den blixtsnabba takten som biljetter köptes i var en extra show planerad till den 27 februari.

När Baaam träffar Julia för första gången svettas Julia trots att det står fläktar och fönster öppna. Världen är på väg att gå in i sin andra pandemisommar och utsikterna ser inte bra ut. Något som har haft stor inverkan på Julia Frandfors.

Julia Lyskova Pojkvän
mer information uppdaterar snart om Julia Lyskova Pojkvän

Varannan dag vill jag inte dö, och varannan dag vill jag dö. – Jag vet inte varför. Hon ger ett svar som är konsekvent, som ni hör, som svar på frågan om hur de har det.

I samband med att ha ett klart huvud ägnar boken Daddy Issues mycket uppmärksamhet åt ämnena ångest och psykisk hälsa. På frågan om hennes ångest någonsin har påverkat henne i andra arbetssammanhang svarar Lyskova att hon mår som bäst när hon jobbar och att det aldrig har skadat henne under några andra arbetsförhållanden.

För att uttrycka det på ett annat sätt! Min konstnärliga praktik har blivit en fristad för mig eftersom den väcker så kraftfulla känslor, som nästan alltid är mer potenta än den rädsla jag upplever i andra sammanhang.

Och kraftfulla versioner av andra trevliga känslor blir en ännu större källa till motivation. Det är som att vara kär, när jag är kär har jag mindre ångest. Och närhelst jag får möjligheten att engagera mig i kreativt arbete, är jag mer än extatisk över att ta vara på det.

När jag håller mig sysselsatt, jagge inte min ångest en chans att komma i vägen. Men om jag har lite tid över och jag bara sitter här och stirrar ut genom fönstret så är det inget mer pressande än min ångest, och då slår det mig, hehe.

Men verkligheten är att att ha ett jobb gör min ångest värre än någonsin! Hon hävdar att arbetet hjälper henne att känna sig mindre orolig och att om ångest uppstår kan hon ignorera det eftersom arbetet måste slutföras.