Hur Gammal Är Björn Skifs Fru

Hur Gammal Är Björn Skifs Fru Den välkände konstnären Björn Skifs bosätter sig på landet strax utanför Stockholm, i en gammal prästgård med anor från 1700-talet. När de precis började som ett gift par för över tre decennier sedan köpte han och hans fru Pernilla Skifs gården.

Björn Skifs diskuterar såväl sitt yrkesliv som sitt privatliv i en intervju med Expressen som genomfördes i samband med hans 70-årsdag. Han diskuterar ett antal ämnen, varav ett är början på hans förhållande till sin nuvarande fru Pernilla Skifs, som är 17 år yngre än han. Beslutet togs av paret att hålla sitt förhållande hemligt till en början.

I början är det faktiskt extremt sårbart. Vi kände oss lite nere, delvis på grund av att det finns en betydande åldersskillnad mellan oss fyra, vilket resulterade i ett antal incidenter. Det sades att hon var en lycksökare, och det sades att jag var en galning; ändå tror vi att vi har kommit förbi det idag. Nästa år kommer att fira vårt 30-årsjubileum av att vara tillsammans, upplyser han till tidningen.

På dagarna arbetar Pernilla som koreograf och regissör. Hon är verkligen engagerad i sin man Björn och några av hans framträdanden i någon egenskap. Pernilla jobbar dock inte bara med sin man; snarare, hon samarbetar med en mängd andra artister och ensembler också. Sedan, ofta med en koncentration på akter vars primära publik består av barn.

På hemsidan hemtrevligt.se lägger han upp fotografier från sitt liv fram till nu (han är 73 år). Medföljer en bild som togs på honom och Pernilla när de först blev bekanta. Då var Björn 39 år och Pernilla 21. På grund av detta är det en åldersskillnad på 18 år mellan de två personerna.

“Hon dansade i en show och jag såg senare till att fuska med henne i ett tv-program, där jag behövde en söt raggarbrud som åkte i min sportbil och tuggade tuggummi”, skriver Björn till bilden samtidigt som han beskriver Pernilla som den största kärleken av sitt liv. Björn hänvisar också till Pernilla som den största kärleken i sitt liv.

Hur Gammal Är Björn Skifs Fru
57 years

Eftersom det ena ledde till det andra, bestämde sig Björn till slut för att göra sitt äktenskapsförslag till Pernilla på en krog i delstaten Florida.

En betydande minoritet av människor blev dock överlyckliga över att höra att Björn hade blivit romantiskt inblandad med en mycket yngre kvinna.

“Men åldersskillnaden var något som många lade märke till. Det sades att jag hade gubbsjuka, medan hon ansågs vara en lycksökare”, skriver Björn och säger sedan med några ord, “nästan som en liten kuk till alla som frågade.”

I höst uppträder Björn Skifs på scen förutom att han fortsätter sitt arbete på tv-rutan. Det totalrenoverade Hamburger Bors i Stockholm kommer att vara värd för debutföreställningen av produktionen med titeln “A World of Skis” den 6 oktober och kommer att fortsätta med det under hela hösten.

En “musikalisk kavalkad plockad direkt från Skifs universum fylld av siffror och minnen från en stor karriär” är hur föreställningen har beskrivits. Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Bors. Den första showen som fick kritik ägde rum 1978.

Därefter ägde showen c/o Ansgar Winsch rum 1984–1985 och Oman & Palm ägde rum 1989. Pernilla Skifs är den kreativa kraften bakom den nya showen, som medverkar även Hans Gardemar som evenemangets musikaliska ledare och ett tiomannaband med några av de mest begåvade musikerna i hela Sverige.

Paret fick två pojkar tillsammans, som båda nu är i slutet av tjugoårsåldern, men de har sedan dess skilt sig och håller nu bara sina katter som sällskap i huset där de uppfostrade sina barn.

Nu för tiden har jag och Pernilla en ansenlig mängd kvadratmeter för oss själva, trots att vi har två katter. Enligt vad Björn Skifs säger i intervjun njuter vi av när familjemedlemmar och andra nära vänner kommer på besök och bor hos oss.

Även om paret har varit tillsammans under en så betydande tid, tycker de fortfarande att det är utmanande att vara ifrån varandra under en längre tid.

Problemet är att till och med vi är förvånade över hur svårt det är för oss att tillbringa tid åtskilda från varandra eftersom vi saknar varandra så mycket. Enligt artisten som citerades i Aftonbladet “saknar jag Pernilla direkt när hon går hemifrån”, även om hon bara är borta i tre timmar.