Stina Blackstenius Längd

Stina Blackstenius Längd Emma Stina Blackstenius är en svensk fotbollsspelare som för närvarande spelar för Arsenal WFC i FA Women’s Super League. Hon föddes den 5 februari 1996 i Vadstena och heter Emma Stina Blackstenius. Hon lämnade efter sig sitt tidigare lag Vadstena GIF, som tävlar i Damallsvenskan, 2013 när hon skrev på för Linköpings FC.

2016 hjälpte hon Linköping till SM-guld, klubbens andra totalt. Den senaste informationen om Stina Blackstenius längd på 1,74 meter, vikt okänd och kroppsmått kommer att presenteras inom en snar framtid.

Blackstenius var medlem i Montpelliers HSC-lag som tävlade i Frankrikes Division 1 Féminine från januari 2017 och varade i de kommande två åren. Hon återvände till Sverige i januari 2019 för att tävla i damernas nationella liga.

Hon började sin karriär med Linkopings FC men lämnade laget i april 2020 för att spela för BK Hacken, laget som hon vann sin andra SM-guldmedalj med samma säsong. Under sin tid i BK Hacken vann hon guldmedaljen på samma plats.

Hon vann Damallsvenskan gevärligan under sin andra och sista säsong med klackar, gjorde 17 mål och medverkade i 21 matcher. Hon gick med i Arsenal Women’s Football Club i januari 2022.

Hennes första år med Sveriges seniorlag var 2015 då hon debuterade. Hon vann en silvermedalj både vid de olympiska spelen 2016 i Rio de Janeiro och de olympiska spelen 2020 i Tokyo.

2019 vann hon bronsmedaljen vid världsmästerskapstävlingen i Frankrike. 2013 var hon medlem i Sveriges U17-landslag som tog silvermedaljen vid EM. Hon vann även skytteligan vid U19-EM som hölls i Israel 2015 och tog hem guldmedaljen för den tävlingen. Hon har också rekordet för flest mål i U19:s historia.

Blackstenius har också medverkat i fyra svenska cupfinaler, där han vunnit två med Linköping (säsongerna 2013/14 och 2014/15) och en med bakklack (säsongen 2020/21).

Hon fick priset Årets genombrott på fotbollsgalan som hölls 2015. Dessutom kom hon i fråga för utmärkelsen Årets forward fyra gånger på fotbollsgalan.

I slutet av Damallsvenskans säsong 2021 tilldelades Blackstenus två Damallsvenskans Bästa utmärkelser: en som Årets anfallare och en som Mest värdefulla spelare i Ligan. Båda utmärkelserna tilldelades Blackstenus.

Stina Blackstenius är 26 år vid denna tidpunkt i sitt liv. Emma Stina Blackstenius föddes den 5 februari 1996 i Vadstena. Blackstenius var handbollsspelare fram till 2013.

Stina Blackstenius Längd
1.74CM

Hon har även fått sin utbildning i nationalekonomi från Kungshogaskolan som ligger i Mjölby kommun. Stina bestämde sig för att tillbringa vintern 2015-2016 i Linköping, så hon flyttade dit. Hon är av vit etnicitet och svensk nationalitet och är född i Sverige. Vattumannen är hennes födelsetecken.

År 2012 blev början på Stina Blackstenius professionella karriär. Hon var även tillfälligt medlem i det svenska fotbollslandslaget. Det tyder på att Stina har en nettoförmögenhet på minst en miljon dollar. Dessutom, efter en analys av hennes karriär som spelare, visade sig Stina ha ett nettovärde på 5 miljoner dollar.

Dessutom är varje spel värt cirka två tusen svenska kronor, vilket är cirka tvåhundra dollar. Dessutom kommer varje deltagare i en internationell tävling att få en extra betalning på $30.

Dessutom drar Stina in runt hundra tusen dollar årligen från sin spelkarriär. Hon har även nyligen skrivit på med Linköpings FC, där hon får lön i paritet med andra lag.

Dessutom har hon flera sponsringsavtal med Adidas samt andra välkända företag. Det är svårt att säga hur mycket pengar hon tjänar, även om hennes främsta inkomstkälla är fotbollsklubben hon spelar för. Ju mer känd Stina Blackstenius blir i fotbollens värld, desto mer ökar hennes nettoförmögenhet.

Stina Blackstenius är dotter till Magnus Blackstenius och Lena Wiberg. Hon är född i Vadstena 1996 och är hennes dotter. Hon är släkt med handbollsspelaren Nina Koppang genom sin yngre halvsyster och sin storebror. Hon utvecklade en passion för friidrott från tidig ålder och tävlade på kollegial nivå i en mängd olika sporter inklusive fotboll, handboll och friidrott. Fram till 2013 var hon handbollsspelare.

Blackstenius tog examen från Ekonomiska fakulteten vid Kungshogaskolan, belägen i grannkommunen Mjolby, och tog sitt examensbevis i början av juni 2015. Hon flyttade till Linköping i mitten av vintern 2015/2016.