Markus aujalay längd

Markus aujalay längd

Markus aujalay längd |Markus Aujalay föddes i Sverige av en burmesisk pappa och en svensk mamma.

Man tror att hans farfar föddes i den nordindiska delstaten Punjab och flyttade till Burma när han var 17 år gammal.

Hans son föddes i det landet, och han träffade så småningom Markus mamma i England.

Aujalays första jobb som kock var på Arlandia hotel, som han började på några år efter gymnasiet. Senare erbjöds han en tjänst på Operakällaren

Under åren sedan har Aujalay arbetat på restauranger som Fredsgatan 12 i Stockholm, Winterviken in re och Fjällpuben in re, samt suttit i juryn för tv-programmen Sveriges mästerkock (Masterchef Sweden) och Sveriges yngsta mästerkock (Masterchef Junior). Sverige) på TV4 (Sverige).

Aujalay fick de prestigefyllda utmärkelserna rets gröna kock och rets viltkock år 2000. Årets kock tilldelades honom 2004.

Som framggsrik krögare har han under sin karriär samlat på sig en ansenlig rikedom och samlat på sig ett stort antal stora mängder kokböcker. Den ursprungliga restaurangen Tegelbacken i hjärtat av Sthlm är helt fantastisk!

Under en längre tid delar Markus också själv med ett recept på ett ännu mer samtida medium än i kokböcker. Krögaren har en egen YouTube-kanal, där han laddar upp filmer där han och hans vänner äter middag.

Markus aujalay längd

Efter gymnasiet fick han sitt första jobb som kock på Arlandia Hotel i Stockholm.

De följande åren arbetade han som operatör för Operakällaren innan han gick vidare till Fredsgatan 12. Han gjorde tv-debut som jurymedlem på Sveriges Masterkock som sändes i Sverige.

Aujalay är författare till böckerna Mat hemma och p krogen och andra verk , Med mycket grönska, Mumsig frukost för hela familjen måndag-tisdag.

Markus favoriträtt är en pastarätt från Barcelona. Det finns flera Markus kokböcker tillgängliga, bland annat Markus plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag och desserter, Markus höst- och vintermat, och Markus vr- och sommarmat.

Markus aujalay längd

Markus aujalay längd