Jon Olsson Längd

Jon Olsson Längd |Jon Anders Olsson Delér, som kommer från Sverige, är en professionell friåkare och en alpin skidåkare. Olsson Delér, som är född i Mora, började sitt yrkesliv som skidåkare när han var 16 år.

Men efter att ha bytt till tvillingtips för sina tävlingsskidor bestämde han sig för att dra sig tillbaka från sporten. Åtta år senare kom Olsson Delér tillbaka i skidracing efter att ha satsat med en annan skidåkare Jens Byggmark för 50 000 svenska kronor (SEK).

Satsningarna gjordes med avsikten att Olsson Delér skulle kvala in till OS 2014. Han tävlar för närvarande i såväl freestyle-skidor som skidracing. Olsson Delér är känd för att ha uppfunnit ett antal nya dubbla flips, av vilka några inkluderar en D-spin 720 till en flatspin 540, en switch dubbel rodeo 1080, en dubbel flatspin 900 och en switch cork 720 till flatspin 540. Övrigt dubbla flips som Olsson Delér är krediterade för att ha uppfunnit inkluderar en switch dubbel rodeo 1080.

Sedan 2005 har Olsson Delér fungerat som värdplats för big air-tävlingen känd som Jon Olsson Invitational (ofta förkortad som JOI). Tävlingen fick priset “Best Big Air Event” från freeskier magazine år 2007. Dessutom var han värd för Jon Olsson Super Sessions, som är en freeskiing filmtävling som äger rum i re, Sverige, från 2007 till och med 2010.

Sist vi kollade var han romantiskt inblandad med Janni Deler, en modebloggare och designer från Stockholm som är 27 år gammal. Hon är något av en sensation i sociala medier, och bara på Instagram har hon långt över en miljon människor som följer henne!

Följande tabell innehåller uppdaterad information om Jon Olssons uppskattade nettoförmögenhet, lön och inkomst, samt hans bilar och livsstil. Låt oss kolla för att se hur rik han är 2021 och 2022. Vid 40 års ålder år 2022 förväntas Jon Olsson ha ett nettovärde på 8 miljoner dollar, enligt Forbes, Wikipedia, IMDB och andra pålitliga internetkällor.

Majoriteten av hans pengar kom från hans framgångsrika karriär som svensk alpin skidåkare. Han kommer ursprungligen från Sverige. Det är troligt att han tjänar pengar från andra källor som ännu inte har avslöjats. Olsson Delér var juniorvärldsmästare i slalom 1999, men han valde att istället fokusera på friåkning.

År 2000 rollades han i filmen “The Game”, som handlade om skidåkning. 2008 triumferade han i Big air-tävlingen på Winter X-Games och belönades med guldmedaljen. På Winter X-Games placerade han sig också på tredje plats i slopestyletävlingen. På Winter X-Games 2009 tävlade han i Big Air-evenemanget och slutade på andra plats.

Olsson Delér var ansvarig för att organisera big air-turneringen känd som Jon Olsson Invitational (JOI) in re på nästan årlig basis mellan åren 2005 och 2015. Han var arrangör av tävlingsevenemanget känt som Jon Olsson Super Sessions (JOSS), som ägde rum i re mellan åren 2008 och 2010.

Jon Olsson Längd
1.8M

Olsson Delér började sin karriär i storslalom 2007, efter ett uppehåll på sju år. Den 11 december 2010 deltog han i sitt debutlopp i världscupen för storslalom.

Olsson Delér har ett stort intresse för bilar och har arbetat med en mängd olika märken och modeller av bland annat Mercedes, Lamborghini och Audi.

Olsson Delér har kallat Monaco hem sedan 2005, och han planerar att stanna kvar där med sin exfru Janni Olsson Delér till 2022. De äger också en villa i Marbella, Spanien, samt en tomt i Lombok, Bali , där de arbetade tillsammans med Jakob Johansson i ett projekt för att bygga en entreprenörsstad i slutet av 2010-talet. Båda dessa fastigheter står i deras namn.

Skidåkare. Född i Sverige den 17 augusti 1982 i staden Mora. Det uppskattas att Jon Olsson har en förmögenhet på närmare 75 miljoner svenska kronor. Han sänder sitt liv på flera sociala medieplattformar och berättar om sina dagliga bedrifter i videobloggar som laddats upp på YouTube.

2012 inledde han ett romantiskt förhållande med Janni Delér; de tillkännagav sin förlovning i november 2017 och gifte sig i juni 2018 i Marbella. I november 2019 välkomnade paret en son som de döpte till Léon. Från och med juli månad år 2020 har antalet prenumeranter på Jon Olssons YouTube-sida nått 1,5 miljoner.