Sabina Ddumba Längd

Sabina Ddumba Längd

Sabina Ddumba Längd |Sabina Ddumba föddes den 23 februari 1994 i staden Fisksatra, i Nackaregionen. Hon är det sjätte barnet i en familj med totalt åtta barn. När hon var åtta år gammal flyttade hennes mamma tillbaka till Uganda, där hon ursprungligen kommer ifrån. Hennes mamma är ugandisk.

Hennes uppskattning för melodi och frasering utvecklades som ett resultat av hennes exponering för traditionella sånger och barnvisor från Uganda. Ända sedan hon var tio år gammal har Ddumba skrivit musik.

Hon började sjunga med Tensta Gospel Choir när hon bara var fjorton år gammal, 2008, och hon var medlem i organisationen i cirka sex år. Hennes upptäckt att sång var hennes kall kom till som ett resultat av hennes deltagande i denna kör. Hennes familjemedlemmar ville alla att hon skulle gå in på ett mer intellektuellt utmanande område, som medicin eller juridik.

De ugandiska barnrim och melodier som Ddumba växte upp med att lyssna på fungerade som ett betydande kreativt inflytande på henne. Dessutom tillbringade hon sin barndom med att lyssna på R&B och hiphopmusik från slutet av 1990-talet.

Det faktum att hon växte upp i ett troende hushåll har haft en betydande inverkan på hennes musikaliska förhållningssätt, som var starkt format av den gospelmusik hon hörde på söndagar i kyrkan. Den inverkan som gospelmusiken har haft på hennes arbete förstärktes av den tid hon tillbringade med att sjunga med Tensta Gospel Choir.

Sabina Ddumba Längd

2012 tävlade Ddumba på den svenska versionen av “X Factor”. Samma år bidrog hon också med sin sång till Adam Kanyamas låt “The Golden Child” och arbetade med den musikaliska duetten Lorentz & Sakarias. Hon bidrog med bakgrundssång till Katy Perrys låt “Walking On Air” 2013, som ingick på Perrys album Prism. Låten släpptes 2013.

Samma år arbetade hon med hiphopgruppen Looptroop Rockers på låten “Sea of ​​Death”, som släpptes av dem. Hennes debutlåt, med titeln “Scarred for Life”, gavs ut nästa år 2014. 2015, kort efter släppet av denna låt, fick hon ett skivkontrakt med Warner Music. 2015 markerade releasen av Ddumbas andra singel, “Effortless”, som fortsatte med att få en platinacertifiering i Sverige.

Nick Ruth och T-Collar var producenterna, och Carmen Reece och Nick Ruth bidrog lika mycket till låtens skrivande. [13] Utgivningsdatumet för hennes senaste låt, “Not Too Young”, var den 30 oktober 2015. Skivbolaget belönade detta spår med en dubbel platinacertifiering.

Ddumba framträdde vid Swedish Grammy Awards redan i februari 2015 2016 gjorde hon ett framträdande på P3 Gold Awards, där hon vann utmärkelsen för Årets nykomling efter att ha sjungit “Not Too Young . Efter släppet av deras singel “Not Too Young”, kommer Ddumba att släppa en ny singel som heter “Not Too Young Pt. II”, som kommer att produceras av Wolf Cousins.

Sabina Ddumba Längd

Ta reda på hur mycket pengar Sabina Ddumba har år 2020. Dessutom de senaste detaljerna om Sabina Ddumbas bilar, samt hennes inkomst, lön och livsstil. Enligt information som finns på internet (Wikipedia, Google Search och Yahoo Search) är Sabina Ddumbas uppskattade nettovärde tre miljoner dollar, och hennes primära inkomst kommer från hennes karriär som sångerska. Vi har inte tillräckliga bevis angående de bilar som Sabina Ddumba kör eller den livsstil som Sabina Ddumba leder. Dessa detaljer kommer att uppdateras inom kort.

Sabina Ddumba Längd

Sabina Ddumba Längd