Elias Afen Död

Elias Afen Död

Elias Afen Död |Mamman till pojkarna häktades samma dag som utredningen om eventuellt mord på hennes barn.

Kvinnan, som nu är 30 år gammal, förnekade till en början att hon var ansvarig för pojkarnas död; men när hon greps erkände hon att hon var det.

När begravningen började klockan elva på torsdagsmorgonen var Mariakyrkan helt full av sörjande. Mamman till barnen kommer ursprungligen från Kenya och ett stort antal av mammans släktingar hade flugit ända till Sverige för att delta i evenemanget.

Både svenska och swahili talades under begravningsgudstjänsterna.

Elias fick en skymt av bakdörrarna på en vit skåpbil som stod i kö när han kisade i ögonvrån.

En kvinna hoppade ur skåpbilen och flydde i motsatt riktning. Enligt Elias hade hon en munkavle när hon närmade sig mitt fordon.

Elias Afen Död

Elias svarade på kvinnans knackningar på hans bilruta genom att ursprungligen anta att hon led av någon form av psykisk sjukdom. Elias gick ut ur fordonet och hörde sedan kvinnan ropa på ett frenetiskt sätt, “Han dödar min bror!” efter att han redan lämnat fordonet.

Jag vände återigen mitt huvud i riktning mot fordonet och märkte en man hopkrupen i fosterställning inuti den. Båda hans händer var bundna bakom hans rygg, och han hade en munkavle. Hans ögon var vidöppna, säger Elias.

Vi har utrett var och en av de 91 råndomar som delades ut av domstolarna i länet under 2019. Under året innan har totalt 115 personer befunnits skyldiga till rån mot en annan person. Femtio av dessa individer var barn, och huvuddelen av barnen placerades i ungdomsvård.

Elias Afen Död

Du kan läsa om unga som begått singelbrott och större gäng som begått rutinrån i domarna som föll. SVT Stockholm har etablerat kommunikation med ett antal av ungdomsbrottslingarna samt deras föräldrar. Vissa personer har sagt att de skulle vara villiga att bli intervjuade i början, men ändrade sedan uppfattning.

Elias Afen Död

Elias Afen Död