Hanna Ferm Pojkvän

Hanna Ferm Pojkvän

Hanna Ferm Pojkvän |2014 deltog Hanna Ferm i tävlingen som var Talang Sverige som visades i TV4 och hon tog sig hela vägen till andra finalomgången.

Under året 2016 tävlade hon i tävlingen som kallas Musik Direkt. Hon deltog också i säsongen 2017 av Idol, som hon tävlade i, och hon kunde gå hela vägen till finalen i Globen. Efter ankomsten tävlade hon i evenemanget och hamnade på andra plats, efter vinnaren Chris Klafford.

Efter att ha skrivit på med Universal Music i januari 2018, släppte Ferm singeln “Never Mine” i februari samma år. Fortsättningsfilmen med titeln “Bad Habit” släpptes i juli samma år.

I slutet av Melodifestivalen 2020 framför Hanna Ferm sitt bidrag “Modig”.Låten “Hold You” deltog i Melodifestivalen 2019 av Ferm i samarbete med Liamoo. Den 9 februari, vid den andra tävlingen, som ägde rum i Malmö, sjöngs sången och den tog sig hela vägen till sista omgången.

Till slut fick paret samma antal poäng som Bishara Hanna Ferm sa till tidningen att när hon var 15 år gammal krossade en pojke hennes hjärta, och hon fick senare reda på att en vän som hade tröstat henne var med pojkvännen som hade krossat hennes hjärta.

Det hade en väldigt traumatisk effekt på mig. Jag kunde inte tro att någon faktiskt kunde göra det, och den efterföljande besvikelsen jag kände var överväldigande. Eftersom jag är bekant med hur det är att få sin fot trampad på, har jag gjort det till en punkt att undvika att råka trampa på en annan persons fot.

Hon insåg först inte hur allvarligt det blev mellan henne och Johan Gunterberg; i själva verket insåg hon inte ens att de blev så allvarliga.

Det var han som först sa till mig att han älskade mig, och det var inte förrän då som jag vågade förstå att det jag kände verkligen var kärlek. Han var den som först sa till mig att han älskade mig. Trots att ingen av oss verkligen ville hamna i ett romantiskt förhållande. Det kom helt plötsligt, hehe.

2017 slutade Hanna Ferm på andra plats på “Idol” och förlorade mot Chris Klafford i tävlingen. Efter det sjöng hon en duett med Liam Cacatian Thomassen, även känd som Liamoo, och de två slutade på tredje plats i Melodifestivalen 2019. Både Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassen tillbakavisade rapporterna om att de var romantiskt inblandade vid den tiden, men kärleksduetten väckte romanska spekulationer mellan de två.

Vänskap är naturen i vår interaktion med varandra. Enkla kompisar, men vi är ganska förbundna med varandra. Hanna Ferm, som medverkade i TV4:s “Let’s dance” i sällskap med Liam Cacatian Thomassen, kommenterade: “Självklart kan allt förändras, men som det ser ut idag är vi bara riktigt goda vänner”, under en intervju som ägde rum medan föreställningen pågick.

Hanna Ferm Pojkvän

Johan Gunterberg förtydligade vidare att han inte ville vederlägga Bianca Ingrossos berättelse när han till en början svarade negativt på den. Enkelt uttryckt vill han inte diskutera sina sexuella upplevelser på tv just nu.

Jag är egentligen inte intresserad av att diskutera människor som jag har haft sexuella relationer med i allmänhetens ögon. Det är ganska oroande att hon inte gör något annat än att köra bil. Enligt vad Johan Gunterberg sa till Expressen, “vilket i och för sig är kul med Bianca.” Bianca är en livlig tjej, och vi gillar henne, och hon är underbar.

Hanna Ferm Pojkvän

Bianca Ingrosso är en annan person som har avslöjat information om Hanna Ferms sexuella liv. I augusti månad i år meddelade Bianca i podcasten Tv meter dumheter att hon var medveten om det romantiska förhållandet mellan Benjamin Ingrosso, 24, och Hanna Ferm:

Bianca hävdade att hon har haft sexuella relationer med Benjamin.Efter Melodifestivalen 2019 började ryktena om ett romantiskt förhållande mellan Benjamin och Hanna cirkulera efter att de två fotograferades när de lämnade en efterfest på Berns tillsammans. Bilden användes som bevis i ryktet.

Hanna Ferm Pojkvän

Hanna Ferm Pojkvän