Ninni bautista ålder

Ninni bautista ålder

Ninni bautista ålder |Hennes personliga preferenser inom musik inkluderar rock, pop, gospel och soul. Utöver det har hon diplom i dykning från Thailand och tycker om att vara utomhus. Dessutom är Ninni medlem i sånggruppen Neo.

Om bandet fortfarande är aktivt innehåller dess ursprungliga lineup mannen Jonas, Ninni och Lena Olsson-Bjorkén, med Andreas Landegren på piano. Ninni har uppträtt sedan hon var barn. Ninni var därför en av finalisterna i The Voice, och hon har arbetat med ett trettiotal av Sveriges mest framgångsrika musiker. är också ledare i Haga Haninge P-09, basketlaget som deras unge tävlar med.

Ninni bautista ålder

Hon har också varit en del av evenemangen med titeln “Yeah, yeah, yeah” som hölls på Katalin i Uppsala och bjöd på musik av Beatles. Utöver det har Ninni framfört sin alldeles egna Whitney Houston-akt i samband med utdelningen av Polarpriset.

Vid 16 års ålder började han dirigera och började spela flera instrument. Efter två års studier på pedagogiska linjen vid Musikhögskolan avbröt studenten programmet. Jonas Pohjanen Alatalo, musiker och sångare, är Ninnis man. Förutom att sjunga en duett med henne uppträder han också ensam.

Ninni bautista ålder

Tillsammans har de två barn som heter Zacharias och Charles. De senaste åren har Ninni haft tjänsten som sånglärare på en gymnasieskola i Stockholm; dock avgick hon nyligen från denna position för att helt fokusera på kompositionen av sina egna låtar. Nu, förutom osäkerheten orsakad av corona.

Ninni bautista ålder