Kosovare Asllani Family

Kosovare Asllani Family

Kosovare Asllani Family |Kosovare Asllani har för närvarande ingen livskamrat. Hon har för närvarande ingen romantisk partner i sitt liv, och hon har aldrig diskuterat någon av de älskare som hon har haft tidigare. Eftersom hon är så bevakad av fakta i sitt personliga liv är det svårt att lära sig något om hennes romantiska relationer.

Hon diskuterar sitt arbete öppet på sociala medier, men hennes personliga liv, inklusive hennes relationer och hennes familj, hålls borta från rampljuset. Så vitt vi vet kan Asllani vara inblandad i en romantisk affär bakom våra ryggar. Fans kommer att behöva hålla andan tills hon offentligt diskuterar och verifierar detaljerna i hennes relationsstatus.

Kosovare är dotter till föräldrar som emigrerade till Sverige från Kosova. Hon har en stark känsla av stolthet över sina anor och tycker om att prata om det. Hon började spela fotboll när hon var ung och utvecklade snabbt en passion för sporten.

Hennes föräldrar tappade aldrig kontakten med sitt Kosovo-arv, trots att de nu bor i Sverige. När Kosovare växte upp utsattes hon av sina föräldrar för musik och kultur från Kosova. De skulle kommunicera med henne på albanska när de var hemma. Hennes anor visas i det allra förnamn hon fick.

Dessutom har Kosovare en tatuering på vristen som föreställer en svart dubbelhövdad örn. Denna tatuering är en representation av hennes albanska arv. Kosovare har svenskt medborgarskap men identifierar sig också med den albanska nationen; detta trots att hon är född i Sverige.

Kosovare Asllani Family

Kosovare är ett av tre syskon, de andra är Arment Asllani och en okänd syster eller bror. Vart och ett av hennes syskon är födda och uppvuxna i ett annat land än Sverige. Kosovare är enligt utseendet yngst av alla hennes syskon. Kosovare var också ishockeyspelare när han var liten. Hon var intresserad av ishockey och fotboll, men till slut bestämde hon sig för att göra en karriär inom fotbollen.

Kosovare är en utåtriktad attityd, och hon är inte blyg när det gäller att dela med sig av sina tankar och åsikter om något ämne. Hon har talat upp tidigare för att skapa medvetenhet om olika frågor som finns i fotbollsvärlden. Kosovare ses av folket i Albanien som en potentiell modell för sitt eget land.

Eftersom hon är en av de få Kosovo-personer som är involverade i mainstream-fotboll, har hennes föräldrar berättat för henne att ett antal ungdomar ser upp till henne som en förebild. Asllani, Lotta Schelin och Hedvig Lindahl har alla varit i svenska flyktingläger under sin tid i Sverige.

Hon hade en positiv inställning till att åka dit eftersom hon kunde ge dem något annat att göra i sin begränsade miljö.

Kosovare Asllani är en välkänd fotbollsspelare i Sverige. Hon är forward för både AC Milan-klubben som tävlar i den italienska förstaserien Serie A och det svenska landslaget.

Kosovare Asllani Family

Hon är en skicklig anfallare som tillför både utmärkt fart och hög tekniknivå till sina spel.

I september 2008 inledde hon sin professionella karriär och gjorde sitt första framträdande för Sveriges landslag i en match mot Rumänien.

Kosovare Asllani Family