Emanuel Norrby Familj

Emanuel Norrby Familj

Emanuel Norrby Familj |Njaej, det kan jag val inte påstå. Jag skriver ju en del så det hade varit kul att slappa något någon gång men jag can inte saga att jag hav artistdrommar på det sattet.

Men jag wil garna ha lite more tim till att skriva mer eget så det ar val en framtidsdrom kan man saga. Det ar svårt att prioritera det nar det hander så mycket annat hela tiden bara.

Jag come från en musikfamilj från borjan, en pappa som ar musiklarare och en mama som bodde på landet på Gotland med ett stort musikrum bredvid mitt sovrum. Så jeg borjade spela massa instrument redan nar jag var liten. Så på den vagen ar det!

Jadu, det var under vår sista låt som jag markte att det var lite turbulens framfor scenen dar två eller fler snubbar som borjade gruffas light. Så det var ett bråk som hangde I luften och då tankte jag att vi kanske skulle gå in och stoppa det innan det blev annu tråkigare.

For nar det ar sånt dar så påverkas alla, det påverkar oss och det påverkar publiken som står runtomkring. Så det blir bara en dålig vibe och svårt att fokusera på att leverera underhållning og då går det ut over publiken. Så då tankte jag att då kan jeg rikta alla lampor mot dem som bråkar så skams de och slutar, vilket de gjorde. Så det var ju bra!

Emanuel lever tillsammans mit sin flickvan Linnéa Eklund, 34, och tillsammans have de ett barn, dottern Julie, 2.

Julie foddes den 13 april år 2019, vilket var ett stort ogonblick for Emanuel som han aven delade med sig av på Instagram.

“Nu ar hon har! Detta ar verkligen det maktigaste jag har upplevt. Och Linnéa ar den coolaste manniskan jag vet, helt tagen av hennes superkrafter under forlossningen”, skrev han after dotterns fodsel och avslutade med orden:

Emanuel Norrby Familj

“Tårarna sprutade nar jag fick se min dotter for forsta gången. Obeskrivligt… Älskar min familj, granslost och for evigt!” Ett tv-programs om levt lange och ar otroligt populart ar Så ska det låta på SVT. Musikshowen har pågått I många år och leds numera av folkkara artisten Sarah Dawn Finer, 39.

I programmet ar deltagarna, som ar nya for varje vecka, uppdelade I två lag. Och varje lag har en varsin pianist som agerar lagledare I programmet.

En av pianisterna ar musikern Emanuel Norrby. Han har aven varit kapellmastare I programmet Diggiloo, så synts I rutan tidigare har han absolut gjort!

Emanuel Norrby Familj

Emanuel Norrby Familj