Amineh Kakabaveh Familj

Amineh Kakabaveh Familj |Hon var den sjunde av åtta barn och föddes i den iranska staden Saqqez. När hon var yngre hjälpte hon till att försörja sin familj genom att arbeta.När hon var tretton år gammal gick hon med i den iranska kurdiska Komala och fick utbildning för att bli en kämpe genom den organisationen.

Hon blev mer mogen som ett resultat av de tidiga erfarenheterna hon hade av att ta ansvar och svårigheterna med att leva på höglandet. Hon tog sig så småningom till Sverige genom att resa genom Turkiet och Grekland.

Efter att ha anlänt till Sverige vid nitton års ålder på jakt efter säkerhet, började hon sitt nya liv där genom att ta ett jobb som hembiträde på dagarna och gå på lektioner på kvällen.Senare år tog Kakabaveh en magisterexamen från Stockholms universitet. inom områdena samhällsvetenskap och filosofi.

Hon har ingen pojkvän just nu. Hon dejtar inte någon. Vi har inte mycket information om hennes tidigare relationer eller om hon någonsin varit förlovad i det förflutna. Enligt uppgifterna i vår databas har hon inga barn.

Kakabaveh etablerade den feministiska och antirasistiska organisationen Varken hora eller kuvad 2005. Hon motiverades att göra det av den franska sociala rörelsen Ni Putes Ni Soumises, som översätts till “Nother Whores nor Doormats”.

Hon kandiderade framgångsrikt för en plats i Sveriges riksdag i valet som ägde rum 2008 och valdes in. År 2019 var hon i en utdragen strid med ledningen för Vänsterpartiet, vilket resulterade i att partiledningen hotade att kasta henne från partiet. Hon bestämde sig för att lämna partiet innan konflikten löstes på egen hand.

Eftersom det inte är möjligt för riksdagsledamöter att uteslutas av sina partier kunde hon behålla sin plats i den lagstiftande församlingen. Men efter valet 2018 hade den socialistiska koalition som stöddes av vänsterpartiet en medlem mer än oppositionen; följaktligen förlorade regeringen sin majoritet när Kakabaveh beslutade att inte vara ansluten till något parti.

Under krisen som drabbade den svenska regeringen 2021 ville Kakabaveh inte ge stöd till administrationen. Efter att ha nått en överenskommelse med Amineh Kakabaveh i en rad politiska frågor, bland annat stöd till kurder och fördömande av Recep Tayyip Erdogans behandling av kurder, kunde administrationen under ledning av Magdalena Andersson äntligen väljas.

På grund av Kakabavehs stöd till kurdiska organisationer, uppmanade Turkiet att hon skulle utvisas efter Sveriges ansökan om att gå med i Nato, där Turkiet är medlem. Detta krav kom efter att Sverige lämnat in sin ansökan.

Förenta Nationerna och världens politiska ledare har för det mesta hållit tyst om dessa fruktansvärda handlingar. I stater som ansluter sig till genusapartheidpolitiken är det inte många som insisterar på att barns och kvinnors grundläggande rättigheter upprätthålls.

Det har funnits flera berättelser om flickor under 15 år som tvingats in i äktenskap och sedan omkommit till följd av våldtäkter som begåtts på deras bröllopsnatt eller genom att ta sitt eget liv. Enligt siffror från UNICEF har mer än 650 miljoner kvinnor runt om i världen gift sig i unga år. Det är möjligt för förtryckande regeringar i rika länder att fortsätta att ignorera grundläggande mänskliga rättigheter. 1948 utarbetade dessa samma nationer rättigheter själva.

Amineh Kakabaveh Familj
Det finns ingen i hennes liv just nu än henne själv. För tillfället är hon singel. Inga detaljer om Hons tidigare relationer eller äktenskap är kända. Så vitt vi vet har hon inga barn.

Kakabaveh är aktiv med frågor som hedersmord, kvinnors rättigheter och sekularism i sina roller som lagstiftare och opinionsbildare. Hennes insatser har gjort henne till en stridsfigur inom svensk politik och inom det egna Vänsterpartiet; Ändå har hon också fått titeln “Årets svensk” av tidningen Fokus, som tilldelades henne som ett erkännande av hennes prestationer.

Vänsterpartiet motsatte sig att hon uttryckte oro över patriarkala klanstrukturer i svenska förorter 2017 och hävdade att det skulle leda till ytterligare islamofobi; enligt henne försökte de hindra henne från att bli omvald i Sveriges riksdag. 2017 motsatte sig Vänsterpartiet att hon uttryckte oro över patriarkala klanstrukturer i svenska förorter. [

Hon fick en rekommendation att gå till Odenplans Ultragyn och efter fyra veckors tid var det dags för hennes uppföljningstid. Vid detta besök upptäcktes att hon hade cystor på en av sina äggstockar. Hon väntade en månad till och sedan i januari 2017 åkte hon tillbaka för ett andra besök.

Efter att ha upptäckt att den hade ökat i storlek med två millimeter bestämde jag mig för att det nog var bäst att ta bort den. Amineh Kakabaveh uppger att personen som först försäkrade henne om att hon fortfarande kan ha barn senare bekräftade denna information.

Hon fortsätter, “Jag var väldigt tydlig och oroad över att jag ville träffa läkaren som skulle operera mig och jag sa att jag inte ville att de skulle ta bort något, t.

Rating