Klara hammarström familj

Klara hammarström familj

Klara hammarström familj |Familjen Ljunghusen flyttade till Sknska Ljunghusen sommaren 2010. Södermalm i Stockholm var destinationen för Hösten 2020-piloten Hammarströms hemresa.

SVT:s Familjen Hammarström, där tittarna får följa Klara Hammarström och hennes familj, har gett henne namnet Klara Hammarström.

“Break Up Song” och “You Should Know Me Better” släpptes den 28 juni respektive 13 september samma år.

Låten “Nobody” av Hammarström gick med i Melodifestivalen 2020 i Göteborg den 8 februari 2020.

I Melodifestivalen 2021 gick hon in med låten “Beat of Broken Hearts”, som hon framförde i den tredje semifinalen den 20 februari 2021 och gick vidare till semifinal. Med Run To The Hills tog hon sig till finalen i Melodifestivalen 2022:s första elimineringsrunda.

Klara å sin sida säger att när man har så många syskon måste man snabbt lära sig att kommunicera med sig själv.

Vi utvecklade vår syskon genom att sätta oss i den andres situation och vi ska berätta vad vi tycker om det utan att visa någon respekt för varandra. –

Hon hävdar dock att det aldrig har förekommit en onormal interaktion mellan de två systemen.

Vi har aldrig sett något liknande förut med avundsjuka. Som ett resultat är det ännu mer förtjusande att vi alla är tillsammans som en familj. Selma och jag har suttit tillsammans i några minuter, förklarar Klara och säger att de två aldrig kommer att korsa varandra igen.

Efter SvD Juniors besök finns det bara mat och några selar att leka med.

Det är ett fullständigt mysterium. Som barn drömde jag om att bli medlem i OS. Det är inte längre i mina mardrömmar längre, åtminstone inte för tillfället. På den här platsen kommer jag att få representera Sverige genom musik, säger berättaren.

Klara hammarström familj

Amelie, 12, och Felicie, 12, är inte oroliga över att inte kunna ta sig till Klaras hus — att se musikstudion är också ett mål.

Felicie säger att det är “spnnande” när vi kommer till Warner musikbutik i centrala Stockholm.

Förutom medverkan i OS-land sjunger Klara Hammarström nu “Run to the hills” i Melodifestivalen.

Klara hammarström familj

Klara hammarström familj