Ebbot Lundberg Familj

Ebbot Lundberg Familj

Ebbot Lundberg Familj |Senare i vuxen ålder sjöng och spelade han bas i det svensk-norska punkbandet “Sure Trkings Trio” tillsammans med Patrik Caganis och Sondre Kvevik. Vid sju års ålder började han skriva svartsjuka valsar på sin orgel liknande dem som Evert Taube skrivit.

Senare i karriären var han medlem i rockbandet Union Carbide Productions och fungerade som bandets ledstjärna mellan åren 1986 och 1993. Andra medlemmar i bandet var Henrik Rylander, Björn Olsson och Patrik Caganis.

Mellan åren 1994 och 2012 var han medlem i Soundtrack of Our Lives och uppträdde som sångare och frontman för bandet.

Numera är han soloartist och även i bandet The New Alchemy tillsammans med Per Svensson, Henrik Venant, Mats Gustafsson och Clay Ketter vars album släpptes 2013.

13 juni 2012 Ebbot Lundbergs soloalbum Endast en av oss som just nu är här fick lämna. Albumet består av ett enda soundtrack som är 43 minuter långt och är uppdelat i sju sekvenser med en normal ton på 432 Hz

Soundtracket komponerades ursprungligen 2011 för konstprojektet Visible Dialogues av konstnären Per Hüttner och professorn Elias Arnér. Albumet släpptes 2017. Sedan släppte samma firma en EP kallad “The Homo Erectus EP”, som har tre låtar som nyligen skrevs.

Den 3 augusti 2012 debuterade han som sommarpratare i Sommar i P1, vilket var hans första framträdande i rollen. Under säsongen 2013 av TV4:s Så mycket bättre deltog Ebbot Lundberg i tävlingen. 2016 släppte han sitt andra soloalbum under eget namn med titeln For The Ages To Come i samarbete med bandet The Indigo Children.

Lundberg stod för berättarrösten för Sveriges Radios tolkning av julkalendern med titeln “Höga tornet” hösten 2014. Det var under semesterperioden 2014 som han gjorde sin skådespelardebut i miniserien Viva Hate, som regisserades av Peter Birro.

Ebbot hade tre biologiska bröder och en fosterbror medan han växte upp. Vi kunde bli vad vi än önskade. Hon motsatte sig det inte eller mot individualismen.

Familjen bosatte sig i Sverige på en mängd olika polymerer, bland annat Saro, där de stannade en tid tills de flyttade till Askim. Hemma hos dem var dörren aldrig stängd, och de välkomnade alla och alla in.

Hon var en sådan person som inte skulle passera något som låg på marken utan att först plocka upp det. Det fungerade som en underbar källa till motivation.

Vid varje given tidpunkt skulle vårt hem lätt kunna ta emot ett stort antal gäster. Innan jag blev rockstjärna bestod mitt liv mer av rock and roll. Det var en mängd olika människor där. Det förekom ingen diskriminering av något slag mot någon.

Detta får Carola Haggkvist att fråga om den sanna naturen i Ebbots personliga liv under det efterföljande middagskonversationen. Efter det avslöjar han att han nu inte bor med sin fru Sanna, vilket är ett ämne som han inte har diskuterat särskilt ingående tidigare.

Hur går det för dig just nu i livet och i dina relationer? undrar Carola.

Ebbot Lundberg Familj

Det är jättebra, man kan kalla mig och min fru för närmaste vänner, men vi är inte sambos längre, avslöjar Ebbot vid den tidpunkten.

Carola påpekar att denna typ av vänskap är “underbar”, och Ebbot är helt överens med henne:

Saker och ting kommer inte att bli bättre. Om man lever i en dualistisk värld bör man hela tiden lyfta varandra, och när man bestämmer sig för att nog är nog ska man göra det. Den etappen är klar med nu. Även om kärleken inte helt har försvunnit, är den aspekten av den färdig.

Ebbot Lundberg Familj

Ebbot Lundberg Familj