Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar |Tills vidare väntas han tävla om en startplats trots att han sett tillräckligt med action i gruppspelet. Så det hade dröjt länge.

Det har en betydande inverkan. Att ha det självförtroendet och veta att jag fortfarande har en stark känsla av syfte är en välkommen utveckling.

Några inhopp in i straffområdet oroade AIK:s försvar när Anders Christiansen var ute med en skada.

Det är här målet kommer ifrån. Jag kan inte göra mål om jag inte är i straffområdet, därför måste jag göra fler löpningar och gå närmare målet.

Efter att ha börjat sin karriär i Viby IF gick Nanasi över till Kristianstad FC. Den 2 juli 2018 värvade Malmö FC:s U19-lag honom. Tre månader senare, den 1 juni 2020, skrev Nanasi på sitt första proffskontrakt med A-laget, en affär som räcker till 2021.

Samma dag lånades han ut till Varbergs BoIS på ett säsongslångt låneavtal. I en 1-2-förlust mot IFK Göteborg gjorde Nanasi allsvensk debut mot Alibek Aliev i den 71:a minuten den 18 juni 2020. Siffran fem är ett exempel på en underordnad klausul.

Sebastian Nanasi Föräldrar

När Sebastian Larsson och AIK-kaptenen Nanasi pratade på planen under matchen var Nanasi full av lovord för Larssons insats.

När du är på planen kan du ofta ha en bra konversation med dina lagkamrater.

Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar