Zafer Taylor Familj

Zafer Taylor Familj

Zafer Taylor Familj |2014 öppnade han restaurangen Kockeriet i Malmö, där gästerna kan välja sina egna måltider från en mängd olika stationer i restaurangen och hjälpa till med att tillaga sina egna måltider

2013 medverkade han i ett avsnitt av Sommar I P1 i Sveriges Radio, där han diskuterade sitt yrkesliv.

Taylor och hans fru ansökte om skilsmässa i september 2021; de har dottern Ellen som tävlade i Sveriges Yngsta Mästerkock, en matlagningstävling för barn som sänds i TV4, där hon slutade trea i tävlingen.

Taylors bröderna skiljer sig märkbart från varandra, och Zafer verkar arbeta på en målning.

I våra yngre år var vi mer lika, men jag är lite mer flippad och pigg, och han är lite mer reserverad. Vi kunde dock stanna längre efter programmet, vilket var en unik upplevelse.

Vi har alltid varit tajta, men Tareq började jobba hårt på en restaurang på morgnarna, och jag vilade runt i området, lagade andra rätter och surfade på eftermiddagarna.

Surfing är en betydande del av hans liv, och det är något han tycker om att göra.

Efter att ha blivit fascinerad av havet när jag var yngre har mina resor runt om i världen och surfat fortsatt. Sedan dess har jag tillbringat tid på Barbados med min syster Sharon,

som jag träffade när jag var 21-22 år och jag har bott där ganska länge. Jag byggde surfbrädor, drev en surfskola och framförde musik på den platsen.

Pappa Zafer har hyllat dottern helt själv. I ett Facebook-inlägg uttrycker han sitt missnöje med musikbranschen.

“Många har spekulerat i varför hon inte provspelar för American Idol. “Nu är det dags för alla att fortsätta tjata och, i processen, gå vidare för att återta kontrollen över sina liv”, skriver författaren.

Juryn för programmet, som har sitt ursprung i Malmö, bestod av totalt fyra deltagare. Anders Bagge fick en betydande order från Sunny Taylor:

Zafer Taylor Familj

Sunny, som är född och uppvuxen på Barbados, var en av artisterna som lämnade det mest bestående intrycket på juryn efter att ha framfört Donny Hathaways “A song for you”.

Hela gatan stängdes av för att delta i en slutaudition på Cirkus i Stockholm. Den 16:e skningarna i startfältet, Sunny, var en av de arton som tog sig vidare in i den ansträngande tävlingen. Låten hon lyssnade på var “Love Changes” av Mother’s Finest.

Zafer Taylor Familj

Zafer Taylor Familj