Alvaro Estrella Familj

Alvaro Estrella Familj

Alvaro Estrella Familj |2014 tävlade han med låten “Bedroom”, som skrevs av Jakke Erixson, Jon Bordon, Loren Francis och Kristofer stergren och framfördes av den svenska sångaren.

Han uppträdde i den första semifinalen i Malmö, men han kunde inte ta sig vidare till finalen och slutade på en sjätte plats.

Estrella har även uppträtt som dansare i Melodifestivalen under ett antal år, senast i låten “Amazing” av Danny Saucedo som hon framförde 2012.

Han och Mendez framförde låten “Vamos Amigos” i Melodifestivalen 2020, som sändes över hela världen.

Låten tog sig till final efter att ha blivit uttagen till en andra chans, där den slutade på elfte plats med en totalpoäng på 40 poäng.

Med låten “Bailá Bailá”, som han framförde den 20 februari 2021, kvalificerade han sig till omgången “andra chansen” (andra chansen), där han vann sin duell och gick vidare till finalen i Melodifestivalen 2021.

Han tävlar just nu i Melodifestivalen 2022 med låten “Suave”, som han skrivit själv. Den 12 februari 2022 uppträdde han i Heat 2, vilket gav honom en plats i semifinalen. Han kommer tillbaka till scenen den 5 mars 2022.

Vicky Perez beskriver numret som en trevlig överraskning som deras familj kommer att bära med sig resten av livet. Att hon är gravid har ingen inverkan på hennes närvaro på scenen.

“Eftersom jag jobbar i dansbranschen är det viktigt för mig att vara medveten om min omgivning.” “Nu är det bara att sätta igång saker”, skriver hon i ett mejl till Aftonbladet.

Eftersom bebisen är planerad till den 14 maj, vilket är samma dag som Eurovision, kan det bli en spänd vecka för Alvaro och Vicky om de måste resa hela vägen till Rotterdam för tävlingen.

Vi har inte tänkt på det på länge, men vi ska få det gjort, säger Alvaro. Även Mendez är orolig över möjligheten att förlora sitt jobb.

Vi gick igenom min kusin, som informerade mig om att jag var på väg att vara uppträda i Kungsträdgrden på grund av en svacka. Efter showen ringde hon mig och frågade om jag skulle vara intresserad av att dansa i en världsklassshow som hon var involverad i.

Jag skulle vilja dansa med en kille som heter Alvaro. Jag hade ingen aning om vem han var, men vi klickade på länken direkt, och två minuter senare var vi med en grupp människor. Detta hände idag för 23 år sedan.

“Definitivt, jag är uppväxt i Kuba, så musik och dans har alltid varit en viktig del av min dagliga rutin.” Det var när min far köpte Michael Jacksons Thriller-album som ett av mina tidigaste minnen började.

Alvaro Estrella Familj

Förutom salsamusik från Los Van Van, som var min favoritgrupp på den tiden, innehöll programmet en mängd annan musik.

I huset var det mycket musik och dans, så jag kunde slappna av. Som ett resultat var min storebror den lokala DJ:n som spelade alla de senaste hitsen i området där vi kunde handla.

Jag minns när han spelade Michael Jacksons “rock with you” på vinyl för mig, och jag minns att jag blev helt blåst!

Alvaro Estrella Familj

Alvaro Estrella Familj