Tova helgesson pojkvän

Tova helgesson pojkvän

Tova helgesson pojkvän |Utöver en rad tv-serier har Helgesson haft ett eget program på SVT Play, Tova testar vuxenlivet, och Tova & Bente på Viafree där hon arbetat som programledare i samarbete med YouTube-kollegan Bente Fielding (tidigare Schramm).

Medieakademin har utsett henne till en av Sveriges mest inflytelserika svenskar inom sociala medier, enligt en färsk publikation.

Dagens Svensk Drama handlade om att ta reda på vem Tovas nya pojkvän var.

Med hjälp av Snapchat meddelade Tova att hon hade njutit av sitt livs bästa dejten medan hon sov i en bagagelucka.

Under tiden verkar det som att en mördare vid namn Admon har lagt upp en bild på sitt Instagramkonto varje dag från samma bagagelucka.

Några dagar efter avslutningen av Svensk Drama skrev Tova på Snapchat att “man aldrig för ha ett jävla privatliv.”

Jag vill bara gå ut och göra min egen grej utan att oroa mig för vad andra tycker. Dessutom är jag bara 17 år, och fyller 18 snart.

Vad är det som gör att jag blir stressad över kärleken? Tova säger att hon kommer att ta itu med situationen när den uppstår, men tills vidare vill hon inte bli besvärad.

När Tova ser detta ändrar hon sig snabbt och inser att det inte kommer att finnas fler pojkväns i världen under överskådlig framtid.

Tova helgesson pojkvän

Jag måste erkänna att jag har mått lite dåligt på grund av kärleken den senaste tiden. Det här är inget jag är intresserad av. Jag tror inte att jag behöver en pojkvän varken just nu eller inom överskådlig framtid.

Tova erkänner att hon inte är överlycklig över den galna talaten. Jag är inte alls överlycklig, säger hon.

Tova helgesson pojkvän

Tova helgesson pojkvän