Nadim Ghazale Familj

Nadim Ghazale Familj

Nadim Ghazale Familj |Ghazale tillfångatogs i Libanon och transporterades till Sverige som flykting.

Han beskriver sitt långvariga boende i Ulricehamn som problematiskt, med infiltrationer av rasism och främlingsfientlighet, men han konstaterar också att bland annat engagemang i idrott och uppdrag som kamratstödjare gav honom ett fruktbart sammanhang.

Sedan dess har han avslutat sin polisutbildning och börjar arbeta som kommunpolis i Bors 2021. Han var paneldeltagare i tv-programmet Veckans Brott där han diskuterade den kommande säsongen 2020/2021.

Ghazale har spelat en roll för att öka antalet dödsskjutningar i landet. Författaren har beskrivit miljöbestämmelser som “högre straff och lägre invandring”, samt “populistiska och bristande ansvarstagande.

De senaste åren har han efterlyst en stark och inkluderande skola för att minska segregationen och ge mer resurser till socialtjänst, missbruksbehandling och vård av människor som lider av psykisk ohälsa.

Ghazale kommer att utses av Bors kommun till “rets Borsambassadör” 2020. Tjänsten kommer att tillsättas av en person som kommer att fungera som representativ ambassadör för staden och som antingen kommer att bo eller arbeta i kommunen.

Nadim Ghazale pratar med Min sanning om de rasspänningar som har brutit ut i Ulricehamn. Som ett resultat av hans tonande av handbollsstrategin,

han kallades för “blatte” och “svartskalle” av andra spelare. När det var dags att börja jobba uttryckte han sin besvikelse över att han inte blivit kallad till lika många intervjuer som andra män i Sverige.

Alla får en kämpa, men jag har märkt att jag har fått en kämpa lite mer än de flesta andra. Som förälder vill man bli skyddad, och jag vill skydda mina barn genom att göra det jag själv gjorde när jag var arbetslös, säger författaren.

Nadim Ghazale Familj

När Ghazals familj inte kan lämna sitt hem för att resa till en mer lämplig plats inträffar en vändpunkt i deras liv. När Ghazale anländer finns det en svensk gentleman som han ska börja spela fotboll med.

Ghazale får en känsla av tillhörighet genom fotbollen i barndomen. Även om ett mål eller en väl vald passform uppnås, får den som uppnådde det inte kredit för att ha gjort det.

När han blir polis utsätts han för en störtflod av felaktiga anklagelser. Han sitter i en buss med en kollega och diskuterar det kommande förortsgänget medan gruppen utbrister:

Nadim, du kommer inte att respekteras så länge du håller i en bit av ditt eget kött och blod.

“The First Utlänning” är något som Nadim har upplevt när han reser mellan olika typer av utanförskap och förstår vad det innebär att vara “First Utlänning” i olika kombinationer.

Han använder sitt liv och sin yrkeserfarenhet för att engagera sin publik på ett meningsfullt sätt och uppmuntra dem att delta.

Med förstahandskännedom om hur det är att resa till ett nytt land och träffa nya människor som kan hjälpa till när det blir tufft, inspirerar han oss att göra detsamma.

Han tror också att vi alla har förmågan att påverka varandra, vare sig vi vill eller inte.

Nadim Ghazale Familj

Nadim Ghazale Familj