Mondo duplantis längd

Mondo duplantis längd

Mondo duplantis längd | Förutom sin atletiska far, Greg Duplantis (av Cajun-arv), som var en före detta stavhoppare med ett personbästa på 5,80 m var Duplantis mamma Helena en före detta sjuidrottare och volleybollspelare .

Han har tre äldre bröder och en yngre syster som alla är engagerade i sport. Andreas tävlade i stavhopp vid ungdoms-VM 2009 och 2012 års junior-VM för Sverige, medan Antoine spelade baseboll på gymnasiet innan han gick över till Louisiana State University, där han blev lagets hitledare genom tiderna 2019. Johanna är också involverad i Sport; hon tävlade i friidrott för Sverige 2009 och 2012.

Under uppväxten i en engelsktalande miljö kunde Duplantis skaffa sig en funktionell kunskap i svenska språket som andraspråk. På grund av sin mammas uppmuntran började Duplantis ta utökade Skype-kurser för att förbättra sitt flyt. År 2020 trodde han att han kunde förstå inhemskt, snabbare tal mycket bättre än han tidigare hade kunnat göra.

På frågan om Duplantis blyghet för att tala svenska offentligt, sa hans mamma att medan Duplantis tyckte om att göra det privat, där det var mindre press, var han mycket glad över att göra det.

År 2021, efter att ha vunnit guldmedaljen i OS, hade hans kunskaper i svenska språket avancerat till en punkt där han kände sig säker på att genomföra fullängdsintervjuer på språket.

Han har tidigare uttryckt oro över att den höga engelska kunskapen i Sverige har gjort det svårt för honom att förbättra sin svenska, vilket resulterat i att modersmålstalare väljer att kommunicera med honom på engelska när de inte vet vad de säger.

Det blev en fin sommar för Stavhopparen när de uppträdde under Friidrotts-EM-fanan i Berlin. Men med sitt hopp på 6,05 sekunder slog han juniorvärldsrekordet och är för närvarande rankad som en av världens snabbaste stavhoppare.

Timmarna innan Idrottsgalan gick ut från stationen fick Nyheter24 möjlighet att prata med Armand och lära sig mer om hur han uppfattar allt som pågår runt omkring honom just nu.

Mondo duplantis längd

Och, ännu viktigare, hur skulle det vara möjligt att vinna på Idrottsgalan? Ja, enligt stjärnskottet spelar han ingen roll i att avgöra vilket av priserna han vinner, ändå är det möjligt att han vinner något av priserna.

Jag är övertygad om att mina syskon kommer att vara nöjda med deras beslut att åka till Stockholm för att träffa mig. Armand säger till Nyheter24 att han planerar att fira med en middagstid, men att han är “lite för ung” för att fira på ordentlig basis tills vidare.

Men är det priserna som oroar, eller är det världsrekord? När Armand slår världsrekordet konstaterar han att han inte är under någon press.

Vem är Armand Duplantis kvinnliga följeslagare? Armand Duplantis är för närvarande i ett förhållande med en glamorös modell som heter Desire Inglander. Nyheten att Armand har hittat en ny kärlek bekräftades i en tidningsintervju med författaren. Han hävdade att de hade träffats på midsommarafton och varit tillsammans till slutet av sommarsäsongen.

Mondo duplantis längd 1.81 M

Mondo duplantis längd