Pernilla nyrensten ålder

Pernilla nyrensten ålder

Pernilla nyrensten ålder | Pernilla trodde inte att det fanns några friluftskläder som kunde ha ställt henne i kläm för ett bra pris, så hon gick ihop med Niclas och startade Revolutionsloppet i hans pappas garage.

Per dagens datum har företaget genererat över en halv miljard dollar i intäkter för året och säljer till 35 olika länder.

“Jag har fått mentaliteten att man ska jobba hårt och inte vara rädd för att stå emot mobbare”, säger hon. “Jag har också fått mentaliteten att man inte ska vara rädd för att stå emot mobbare.”

I åratal har Pernilla Nyrensten drömt om att åka på äventyrsresor och samla på hajka, och det har hon gjort. Hon har varit i Amazonas, vandrat i fjällen och bott på Everest basecamp medan hon försökt ta reda på varför friluftskläder är så dyra.

Hon ansåg att det var osannolikt att det fanns några billiga, snygga kläder av hög kvalitet som kunde användas för att spara pengar på skjortan, och han uttryckte hopp om att han själv skulle kunna ta fastigheten i besittning.

Organisationen Revolution Race 2013 grundades av Niclas och honom själv i samarbete med en grupp andra människor.

Som en del av deras plan för att spara kostnader för sitt nybildade företag, instruerade de agenter och underleverantörer att sälja sina produkter utan hänsyn till priset på produkten. Under 2014 påbörjades utvecklingen av sociala medieplattformar, vilket var en avvikelse från föregående år.

Pernilla berättar att eftersom de hade 300 000 kronor att investera i företaget insåg de att de måste vara så smarta som möjligt eftersom insatserna inte var så höga.

Pernilla nyrensten ålder

“Jag var exalterad över att kunna flytta en hel kollektion från en fabrik som använde fel teknik på all over print (kläder med rödrutigt mönster).” De ville fixa det direkt, men efter flera timmars väntan utan att se några resultat kunde vi fixa det med en slutsld-produkt på bara fem minuter.

“Jag blev lite besviken när mina kunder var upprörda över att deras favoritprodukt inte fanns att köpa, men vi har gjort det väldigt enkelt att sälja bra kvalitetsprodukter, så även om priset var högt var det rätt beslut.”

“När allt händer samtidigt och av samma anledning kallas detta för en synkronitet. För att återta kontrollen över situationen måste jag ta en paus och ta en paus. “Nu är det bara att bli av med av irritationerna och lösa situationen.”

Man packar fordonen tungt, och det var en stor källa till tvist med vår lastbil. Den brinna började efter en tid. “Vi kunde spänna den med en Gainomax för att återkalla våra varor”, förklarar Niclas Nyrensten.

Dessutom är antalet mässorer som kan erhållas begränsat. – Det är inte lätt att skala upp en affär genom en serie mussor, därför visste vi att vi måste komma ut på internet, säger Niclas Nyrensten, som fortsätter:

Vi fick höra en gång att om man vill starta ett företag bör man överväga om man kommer att kunna ta ut pengar från banken eller inte efter att verksamheten är igång. Det här var något vi ville göra. Om du har en e-handelsverksamhet kommer du att vara i svart under överskådlig framtid. “Vi ville inte slösa bort vår tid”, säger författaren.

Pernilla nyrensten ålder 48 YEARS

Pernilla nyrensten ålder