Jon olsson ålder

Jon olsson ålder |Jon Olsson Delér, en svensk skidåkare, entreprenör, bilentusiast och influencer, föddes i Mora den 17 augusti 1982. Han är känd för sin passion för bilar.

Olsson Delér var juniorvärldsmästare i slalom 1999, men han valde att istället fokusera på friåkning. År 2000 rollades han i filmen “The Game”, som handlade om skidåkning. 2008 triumferade han i Big air-tävlingen på Winter X-Games och belönades med guldmedaljen.

På Winter X-Games placerade han sig också på tredje plats i slopestyletävlingen. På Winter X-Games 2009 tävlade han i Big Air-evenemanget och slutade på andra plats.

Olsson Delér var ansvarig för att organisera big air-turneringen känd som Jon Olsson Invitational (JOI) in re på nästan årlig basis mellan åren 2005 och 2015. Han var arrangör av tävlingsevenemanget känt som Jon Olsson Super Sessions (JOSS), som ägde rum i re mellan åren 2008 och 2010.

Olsson Delér startade sin karriär i storslalom 2007, efter att ha tagit ett uppehåll i sju år, och den 11 december 2010 tävlade han i sitt debutlopp i världscupen för storslalom. Han vann loppet.

Olsson Delér har ett stort intresse för bilar och har arbetat med en mängd olika märken och modeller av bland annat Mercedes, Lamborghini och Audi.

Olsson Delér har kallat Monaco hem sedan 2005, och han planerar att stanna kvar där med sin exfru Janni Olsson Delér till 2022. De äger också en villa i Marbella, Spanien, samt en tomt i Lombok, Bali , där de arbetade tillsammans med Jakob Johansson i ett projekt för att bygga en entreprenörsstad i slutet av 2010-talet. Båda dessa fastigheter står i deras namn.

Jon olsson ålder
40 YEARS

2018 knöt influencern Janni Olsson Delér, 30, och freestylestjärnan Jon Olsson Delér, 38, säcken och i november 2019 välkomnade paret sitt första barn, sonen Leon.

Nu när paret, som var och en har mer än en miljon följare på Instagram, har en dotter delar de nyheten med sina fans.

I ett inlägg på sin blogg nämner Janni Olsson Delér att hennes dotters födelse ägde rum den 30 mars.

Datumet då någon fattade beslutet att gå snabbt trots att det fortfarande var en vecka kvar innan barnet skulle födas. “Vi är redan galet kära i dig, vår lilla dotter; välkommen till världen, lilla!” skriver hon i kortet.

Föräldraskapets glädje i miljön för inflytelserika människor Janni förklarar hur hon mår på sin blogg och säger att det verkar så overkligt men samtidigt så uppenbart. Hon diskuterar parets lycka samt deras intresse av att lära sig mer om individen som utvecklas inuti hennes livmoder.

Det kommer förmodligen att ta oss några månader till innan vi kan svepa våra huvuden runt det faktum att vi ska bli föräldrar. Vi, Jon och jag, tillsammans med vårt nya lilla glädjeknippe.

Janni lovar sina läsare att hon skulle hålla dem informerade om graviditeten och allt som är förknippat med den. Läsarna kommer att lära sig hur de berättade nyheterna för sina nära och kära, hur hon mådde och bebisens kön (vilket de fick reda på förra veckan).