Ainbusk singers död

Ainbusk singers död

Ainbusk singers död | Under morgontimmarna den 29 februari 2016 kastas folksångerskan Josefin Nilsson ut från sitt hem på Gotland. Hon är 46 år gammal och gammal.

Boken “Josas bok: Min berättelse”, skriven av systern Marie Nilsson Lind, släpptes på fredagsmorgonen, exakt fyra år efter Josefin Nilssons död i en bilolycka.

I samarbete med Josefin Nilssons dagstidning och skrivböcker har hon satt ihop en bild av Ainbusk-hela sngerskans liv – och hur det blev så.

Josefin Nilssons sista levnadsår var fyllt av smärta, läkare och advokater som vägrade ge henne ett bra svar. Hon är ledande inom posttraumatisk stress och tappar hret, och år 2015 har artisten blivit så ont i hans höften att han knappt kan röra sig.

För att bygga vidare på sin framgång på Gotland planerar Hon och Marie Nilsson Lind en popup-butik i Stockholm som heter “Systrarna systrar”. De får dock vänta tills Josefin Nilsson passar bättre innan de kan öppna dörrarna.

Marie Nilsson Lind och hennes lillasyster Josefin har under livets gång blivit tärda, tärda. När Josefins hund gick bort stannade allt, men Marie var fast besluten att göra klart boken som Josefin börjat skriva år tidigare. Josas nya roman, som utspelar sig i en värld där det finns lidande, motgångar, depression, död och en hel del kärlek, är på väg att släppas.

Marie Nilsson Lind bor i Lummelunda på Gotland och jag ringer henne. Jag har precis läst klart Josas bok, som innehåller mina memoarer, som Marie har skrivit.

Medan våningen handlar om Josefin Nilsson innehåller den också berättelser om Marie, Ainbusksångarna och hur allt började en dag på nittonhundratalet.

Ainbusk singers död

Det här är en bok om kärlek – sprakande, innerlig syskonkärlek, och en alltigenom uppslukande kärlek till musiken – men det är också en bok om kärlek som får dig att må bra, om psykiskt och fysiskt lidande, om depression och elchocker och rädslor som blir svårare allt eftersom året fortskrider.

Maries lillasyster Josefin, en av de fyra Ainbusk medlemmarna, var mottagare av en stor mängd strlkastarljuset.

Vårt yrkesliv lades ner av mig och Josefin. Vi hade svårt att skilja på den ena av oss och den andra, så vi höll ögonen på den andra hela tiden. Vi var varandras självförtroende på den tiden.

Jag har alltid känt mig som mitt i en skuggan av henne. När han var barn var det han som gjorde skillnad i fotbollsspelet. Även i Ainbusk omtalades hon som en “mlgörare”.

Hon var på scenen varje sekund, sjöng på livet och död varje sekund, och han gjorde ett otroligt jobb. Just nu tror jag att Hon har varit bära under en längre tid.

Ainbusk singers död

Ainbusk singers död