Mathias Dahlgrens Viktresa

#1 Var är restaurangen Mathias Dahlgren Vikt belägen?

Restaurangen Mathias Dahlgren Vikt är belägen på Radisson Blu Waterfront Hotel vid Västra Hamnen på Södermalm i Stockholm. Den erbjuder gastronomiska måltider där omfattande internationella influences reflekteras i maten som serveras och det fokuserar särskilt mycket på havsinspirade rätter och lokala, svenska ingredienser. Restaurangen har tre separata rum, samt en modern loungebar med en levande atmosfär. Mathias Dahlgren Vikt erbjuder även ett dynamiskt event-schema med regelbundna pop-up-shower, seminarium, exklusiva smakupplevelser, kockseminarier och speciella musikproducenter varje vecka. De engagerar sig även i samhällsgrupper genom olika arrangemang och aktiviteter som berör reinvigorize miljöhjälp och uppskattning av mat gångs traditionella stilar förberedelse.

Restaurangen Mathias Dahlgren Vikt är belägen på Skeppsbron 2, Gamla stan i Stockholm.

Mathias Dahlgren Vikt är en elit restaurang som tillhandahåller sina gäster med finsmakande och högklassig mat. Köket erbjuder unika smaker från bäring anrik svensk och nordisk tradition samt inspiration från världens alla hörn. Kockarna arbetar med lokala råvaror som fisk, skaldjur, skogssvampar, bär och kött från Sverige. Upplevelsen är inte bara begränsad till maten; det har ett breedare utbud av design, vinlistor och skandinaviska ingredienser i sin bordsarrangemang & miljöer för att skapa en omstendorlig upplevelse för din middag. Förutom den vackra inredningen, tar serviseledningen tid att ta hand om sina gäster genom unik personlig service som kan ge dem den perfekta upplevaren och ett konstant människligt stöd under middagen.

#2 Vad slags mat serverar restaurangen Mathias Dahlgren Vikt?

Restaurangen Mathias Dahlgren Vikt serverar ett omfattande utbud av smakfull mat, komponerade från lokala råvaror. Deras meny innehåller allt från svenska klassiker till nyskapande tolkningar och djärva smakupplevelser. De har en stor repertoar av vegetariska och veganska alternativ som är lika mogna att blända gästernas sinnen som deras animaliska motparter. För att inspirera din nästa middag föreslår restaurangen en Chef’s Three-course Menu med trestegsmenyer, eller ett viktvariant av deras fem-dagars ofta uppdaterad skandinavisk Valfftieringsprogram. För de som letar efter nya destinationer i gastronomi ger restaurangen även provsmakningsmenyer med signaturcourses, vilket ger dig det bästa ifrån chefsmenyn – frihet för intima sammanhang under stjärnklara himlar på Mat & Mousse Strand Club.

Restaurangen Mathias Dahlgren Vikt serverar en mångsidig och högkvalitativ meny med inriktning mot moderna nordiska rätter.

I samband med sin otroliga utsikt över Riddarfjärden erbjuder restaurangen ett mycket inspirerande möte som du inte kommer att glömma. Alla rätter är förfinade och smakrika, och Mathias Dahlgren Vikts massiva vinlista ger dig många alternativ att njuta av med dina måltider. Perfekt för såväl affärsmöten som romantiska datum, kan du vandra in i en skön miljö upplyst av både stearinljus och modern design. Om du planerar en kvällspromenad längs Strömmen efter mat på Mathias Dahlgren Vikt kan vi garantera att det är en upplevelse som tar din andedräkt bort!

Restaurang Mathias Dahlgren Vikt serverar en högkvalitativ meny som omfattar modern nordisk matlagning. I kombination med den fantastiska utsikten över Riddarfjärden erbjuder restaurangen en extraordinär upplevelse som du sent kommer glömma. Alla rätter har finess och smak som inte besvikas, och Mathias Dahlgren Vikts stora vinlistor ger dig multifaceted valmöjligheter för att fira din huvudmaaltid med. Perfekt för såväl affarsmatcher som romantiska middagar, kan du promenera in i en lugn miljon matchad av både modern design och levande stearinljus Natten tecknar sig prisvärtplatsen efter att ha provat mat på Mathias Dahlgren Vikt – detta är garanterat an upplevelse som inte allas andedragen strular iväg!

#3 Vilka olika typer av evenemang arrangeras på restaurangen Mathias Dahlgren Vikt?

Vid restaurang Mathias Dahlgren Vikt arrangeras det många olika typer av evenemang, både för affärsmässiga och sociala ändamål. Varje dag hittar du en mängd olika tillställningar centrerade kring godsakerna, vinet och maten, såsom vin & whiskyprovningar, master classes där man exempelvis lär sig skapa perfekta cheeseburgare eller exklusiva street food-kvällar. Det finns även glada matlagningskurser som barn kan delta i. Parallellt med detta innefattar kalendern ofta bokningsbara koncept som ”Skandinavisk After Beach” eller ”Taco Tuesday”, förskjutna brunchbufféer samt andra middagsfester som t.ex. gourmetmiddag med sex-rättersmeny served med utflykt till Jukkasjärvi ishotell etcetera.

På restaurangen Mathias Dahlgren Vikt kan Du boka alltifrån en intim, romantisk middag till ett magnifik galaarragemang och alla slag av konferenser, sittningar och bröllop.

Köket är tillagat av den prisbelönta kocken och ledaren för gruppen, Mathias Dahlgren. Restauranginriktningarna är noga utvalda och inspirerade och är hämtade från hela världen. Det finns olika rätter som innehåller ingredienser från alla möjliga länder såsom Snabelskivor som serveras med grillad spetskrabbor från Venezuela, brasilianska mini scampi pann biffar, villrogridlen från Chilepistazieganachemousse, Italien etc All mat är fullastad med soliga dofter och smaker som ger en intressant typ av gastronomiupplevelse. Mathias Dahlgren Vikts kombination av raffinerat chefskonst och twisty twist design ger besökarna en uppfriskande upplevelse. Miljön erbjuder hög service var du än befinner dig: matsal, bar eller lounge-område – med ett stort urval för att passa dina personliga smaklökar. Hoppas att din upplevelse hos Mathias Dahlgren Vikt vore oförglömlig!

På restaurangen Mathias Dahlgren Vikt kan du njuta av en exklusiv gastronomisk upplevelse där kallskuret skapaskonst har mött inspiration från hela världen – samma revolutionerande innovationer som gör att den prisbelönade kocken Mathias Dahlgren leder sin grupps tillfredsställande resultat. Med delikata smaker inspirerade från Venezuelas grillade spetskrabbor till Italiens stolarid merlotricottamoussen, finns det något för alla i menyn och du kan boka alltifrån en romantisk middag till ett magnifikum galaarrangemang eller andra typer av evenemang med stil. Atmosfären erbjuder eleganta miljöer samt personlig service på Matsal, Bar eller Loung omdained sidingly inviting enviroment för din unika smaklikes communing over a plate of exquisitely prepared stylish cuisine from around the world . Vi hoppas att din upplevelse på Mathias Dahlgren Vikt skall bli oförglömlig!

#4 Hur kan man boka bord på restaurangen Mathias Dahlgren Vikt?

Mathias Dahlgren Vikt har ett stort utbud av bord för all form av lunch, middag eller bröllop. För att boka bord kan man besöka deras hemsida och välja den restaurang som man önskar besöka. På deras hemsida finns en knapp för att boka bord som leder dig till en onlineformulär där du ska ifyllninformation om antal gäster, vilket datum och tid de önskar komma med flera andra anvisningar. Informationen som lämnas i formuläret behandlas mycket säker och Mathias Dahlgrens personal kommer se till att bekräfta din reservation. Något det är viktigt att notera är att reservationer måste bekräftas minst 24 timmar innan de planerade datumen för besöket; Det rekommenderas dock att rulla på sidan hela tiden, eftersom det inte finns någon garanti för några reservationer mindre än 24 timmar innan reserveringens datum. Om man skulle ha frågor kan man enkelt kontakta dem via telefon eller email för mer information om processen och eventuella problem som uppstår.

Man kan boka bord online eller kontakta dem direkt via info@mathiassalonger.se eller +46 8 679 57 20

.

Vi är glada över att kunna presentera vår blogg-sektion. Genom att hitta inspiration och dela nyheter, bjuder vi in våra kunder att uppleva Mathiassalonger på ett nytt sätt. Här hittar du de senaste uppdateringarna som omfattar stylingtips, behandlingar, produktinformation, aktuella trender med mera. Vi hoppas att det hjälper till att utveckla ditt intresse för skönhet och förbättra din personliga smak.

Vi erbjuder dig möjligheten att enkelt boka dina salongbesök online. Vi har gjort processen så bekväm som möjligt och du kan också kontakta oss direkt genom info@mathiassalonger.se eller +46 8 679 57 20 om du har frågor relaterade till tjänster eller produkter. Vi ser fram emot att träffa dig!