Marcus och Martinus mammas värld: En Tribute till DD

Vem är mamman till Marcus och Martinus?

Mamman till Marcus och Martinus är en väldigt stolt mamma, Signe Molde. Hon föddes i 1981 och bor idag tillsammans med sina två pojkar, hennes man och hunden Floppen i Trofors. Signe har jobbat som naturlärare men kommer dock numera att koncentrera sig på att ta hand om bröderna Marcus och Martinus. Hon är mycket aktiv vad gäller ungdomar då hon arbetat som lärare och föreläsare inom områden som self-empowerment, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring och entreprenörsskap. I samband med deras musikaliska projekt har hon varit en drivande kraft bakom deras succéer. Hon har även uppmuntrat dem att ha ett bra agenda för sociala engagement och hitta sitt riktiga jag medan de fortsatt utvecklas som låtskrivare.

farmor Gunhild

Farmor Gunhild var en underbar kvinna som alltid såg till att sprida glädje och värme runt om sig. Hon levde ett liv fyllt med godhet och hjälpsamhet mot dem hon älskade, alltid redo att stötta sina nära och kära. Farmor Gunhild tillbringade mycket tid med att laga mat, skratta och lyssna på familjer som samlades för att berätta historier om deras vardag. Hon trivdes utmärkt med att titta på molnen som seglar förbi i himlen, traska genom trädgården, lukta skogens doft av granbarr och inse fridfullheten som naturen fyllde marken med. Hennes passioner inkluderade stickning, läsning, teaterbesök samt resor som låter henne uppleva helt nya saker. Farmor Gunhild var en exceptionell person som alla borde ha lyckan och förmånen att ta del av hennes magi.

Vilka syskon har Marcus och Martinus?

Marcus och Martinus har 3 syskon: två äldre bröder, Johan og Erik, samt en yngre syster, Emma. Alla tre av syskonen bor i Trondheim med sina föräldrar eller nära familjemedlemmar. Sedan blev Marcus och Martinus kända har de utmärkt sig som vinnare av Melodi Grand Prix Junior 2016. De har sedan dess turnerat Europa på egna konserter, släppt musik och sjungit duetter med artister från hela världen.

Turid Svendsdotter Ulvund och Mina Therese Wang

har bildat ett företag som är specialiserat på att hjälpa småföretagare och entreprenörer att ta sina företag till nya nivåer. Deras mission är att skapa en community med möjlighet för småföretagsinnehavare att aktivt ha kontakt, delta i diskussioner, dela erfarenheter och investera inom olika branscher. Turid Svendsdotter Ulvund och Mina Therese Wang är engagerade i att utveckla idéer, strategier och verktyg som främjar snabb expansion av småföretag. Detta gör det möjligt för dem att lyckas med sin målsättning om att ständigt växa. För detta syftet anordnar de olika evenemang såsom seminarier, workshops och webbaserade träffar där de kan lära sig om trender bland företagexponenter och entreprenörer. Deras expertis inkluderar strategisk affärsutveckling, effektiv marknadsföring via sociala medier samt utformning av digitala infrastrukturer som är optimala för online-verksamhet. De ger coaching och rådgivning till kunderna om hur man nyttjar internetbaserad teknik för att maximera resultaten av marknadsföringskampanjer inom olika branscher.

När föddes Marcus och Martinus?

Marcus och Martinus är en svensk-norskt bröder duon som gjort sin mark på Nickelodeon och YouTube. De två har en mängd fans runt om i världen, men många kanske inte vet att de faktiskt är syskon som föddes vid enskilda datum. Marcus Gunnarsen föddes den 21 februari 2002, medan Martinus Gunnarsen föddes tre minuter senare den 21 februari 2002. Duon blev känd internationellt genom att delta i Melodi Grand Prix Junior i Norge när de hade 8 års erfarenhet, därefter fortsatte deras resa till stjärnstatus inom musik och underhållningsindustrin.

•Marcus föddes 21 februari 2002, och Martinus föddes 2 augusti 2002

.

Marcus och Martinus är två bröder som föddes bara sex månader isär. Marcus och Martinus har båda föddes 2001 och är nu teenage superstjärnor välkända över hela världen. De hamnade i rampljuset 2015 när de slutade tvåa i den norska utgåvan av X Factor, vilket drog till sig en omfattande fanskara. Sedan dess har de jobbat hårt och släppt hits som “Du kan fa meg til a la alle”, “Elektrisk” och sitt första album “Hei”. Deras sida 42 miljoner månatliga lyssningar på Spotify samt deras ett stort socialt namn med fler än 8,2 miljoner prenumererande Youtubefans fortsätter att växa dagligen!

Vad gör mamman till Marcus och Martinus i hennes yrke?

Mamman till Marcus och Martinus heter Marianne Slålien och hon är företagare. Hon driver ett konsultbolag som jobbar med strategier och utbildningar inom ledarskap, coaching och HR-utveckling. Hennes fokus ligger mycket på att inspirera människor att tänka på nya sätt, vilket är en anledning till varför hon tycker om att träffa människor från olika branscher för att dela upplevelser. Marianne fortsätter att jobba med sitt företag medan Marcus & Martinus tar den musikaliska bana. Genom hennes erfarenhet kunde hon hjälpa dem ta deras livvaktsstil till nya höjder genom sin viktiga roll i deras team.

•Farmor Gunhild arbetar som redaktör på en internetgrupp för barn- och ungdomsforskning vid Universitet i Tromsø.

Farmor Gunhild är redaktör för en webbplats som specialiserar sig på forskning kring barn och ungdomar vid Universitet i Tromsø. Hon ägnar sin tid åt att publicera relevant innehåll, recensera investeringenivåer, sammanfatta nya teorier, rapporter samt att lansera nya tips och metoder för forskare. Bloggsektionen på websidan innehåller professionella, kvicka och skarpa tolkningar av aktuella teman relaterade till området och erbjuder handledning till fördjupade granskningar. Farmor Gunhild anser att det är viktigt att bygga ett forum som bidrar till att uppmuntra kritisk tankeverksamhet samt kreativ problemlösning bland de unga forskarna.