Johanna nordström gravid

Johanna nordström gravid |Johanna Nordström, född i Västerås, växte upp i den staden. Basket var hennes främsta fokus under hennes tid på gymnasiet, och hennes kamrater och lärare insåg snabbt den lustiga potential hon hade. 2011, under sommaren innan hon gick gymnasiet, skapade hon sitt Twitterkonto under handtaget @jonielol och började lägga upp tweets om ämnen som Melodifestivalen och Paradise hotel.

Hennes twittrande väckte stor uppmärksamhet, och när Twitter-folkräkningen genomfördes fyra år senare rankades hon som den sjätte mest inflytelserika personen på svenska Twitter. Strax efter det anställdes hon av Aftonbladets virala initiativ som heter Lajkat, och ett år senare blev hon social media manager för Nyheter24 .

Under denna tid arbetade hon även som frilansare vid sidan av och ansvarade för en rad projekt, bland annat en radioserie i SR P3 . Hon arbetade för Nyheter24 i ett år innan hon gick vidare till Bonnier Magazines & Brands helt nya videoredaktionsavdelning efter det. Att skapa videor för deras många veckotidningar var uppgiften som behövde utföras där.

Johanna nordström gravid
Johanna nordström gravid

Å andra sidan gjorde hon mer än att bara skriva manus; hon medverkade också i filmerna, ofta i samarbete med Torbjörn Skorup. Som ett resultat av dess framgång skickades ett av filmklippen, med titeln “En vanlig dag på Post Nord”, till Guldtuben för att bli “Årets filmklipp” året därpå. På Guldtuben 2018 nominerades hon till totalt fyra priser, inklusive “Årets humor” och “Årets Instagram”.

Johanna nordström gravid
Enligt Johanna stämmer inte ryktet om att hon skulle bli gravid. Hon nämnde att det var ett skämt mellan henne och hennes branschkollega Edvin Tornblom på podden Ursakta, som hon är värd tillsammans med Edvin Tornblom. Hon hade kräkts, vilket med största sannolikhet orsakades av matförgiftning; inte desto mindre hävdade poddkollegan att det berodde på att hon var gravid.

Hösten 2018 lämnade Nordstrom in sin avskedsansökan från Bonnier för att göra en karriär där han kunde fokusera heltid på humor, ståuppkomedi och en mängd olika ansvarsområden i media.

Johanna har åstadkommit mycket i sitt yrkesliv. Hon fick sitt genombrott på Twitter, vilket ledde till att hon äntligen blev upptäckt av Aftonbladets virala humorsajt Lajkat, där hon så småningom fick anställning. Sedan dess har hon fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete i skisser som har lagts ut på internet. Dessa sketcher har varit för både Pantamera och Veckorevyn, och hon har ofta samarbetat med komikern Torbjörn Avers Skurup.

Hon ligger också högst upp på poddlistorna med podcasten Ursakta, som hon är värd tillsammans med Edvin Tornblom när den här artikeln skrevs. Utöver det har hon medverkat i välkända tv-program som Parliament och Best in Test, och hon har turnerat med sin egen ståuppkomedi med titeln Call the Police.

Att säga att Johannas yrkesliv går bra vore en underdrift; Enligt siffror från Nyheter24 var hennes företags intäkter 2019 större än en miljon svenska kronor. Det tyder på att hon kunde få en lön på över 80 000 svenska kronor (SEK) varje månad.

I artikelserien “Plus p lieft” som publicerades av Aftonbladet i oktober gav komikern Johanna Nordström, som är 26 år, sitt kärleksliv en dålig bedömning.

Det ser ut som att vinden har ändrat riktning nu. I det senaste avsnittet av podcasten “Ursäkta mig”, som Johanna Nordström och Edvin Tornblom, båda 25 år, programledare, diskuterade Johanna möjligheten att skaffa en pojkvän.Hon har hållit en låg profil på förhållandet, men hon har avslöjat att han heter Adam.